Cerenktkc Amigurumistanne yaaaa hadi canım ben 4 ocak 8.30 da giriyorum doğuma haberleşelim bakalım nasıl geçicek nasıl nasıl olcak doğumun
Amigurumistanne Cerenktkc bizim de saat belli değil cuma belli olacak yüksek ihtimal siz covid testi falan istediler mi hangi gün yapılıyor inşallah güzel geçer haberleşelim mutlaka
Cerenktkc nazlisucan epidural normal doğumlarda kullanılıyormuş sancıyı azaltmak için spinal iğne ise sezeryan yapanlarda kullanılıyormuş. Benim şuan spinal sezeryan için engel bi durum yok canım
Cerenktkc Amigurumistanne yok valla bana sadece 6.30 da hastanede ol 8.30 a kadar tahlillerin yapılıp ameliyata alınacaksın dedi
Cerenktkc Amigurumistanne bu salı değil haftaya salı bu saatlerde artık kucağımızda olur inşallah. Sen nasıl doğum yapıcaksın. Nerde oturuyorsun
yagizinannesii Cerenktkc evet ben istemiştim daha önce hiç ameliyat olmadım dayanamam diye. Ama fazla yapılmış hiç bişey hatırlamıyorum 😂
Cerenktkc Bnde istanbulda olucam bu arada gümüş kapak aldın mı göğüs uçların için birşey yapıyor musun