Fatmatayyip 16. Haftadayım ve 6 kilo aldım 🍔🌭🍦🍮🍕🥞 . 61 kiloyla hamile kaldim şuan 67 kiloyum 🐧. Sizler ? 🤣
Ebrfth Fatmatayyip valla 29 haftaligim 65 le hamile kalmistim suan 77 kiloyum doktor kesti yemeyi icmeyi cunku daha nerdeyse 2 ayim var blmiorm nolcak ama cocugum saglikli olsunda ekmek yemiyorum herseyi kestim besleyici seyler yiyorum doymuyorum aslinda ama yapcak bisi yok yogurt yulaf yiyom sisim diye😊😊
Ayseguls Fatmatayyip 16. Haftaya kadar ben de 4 kilo almıştım 23. Haftadayım 6 kilo oldu değişmez inşallah hep böyle giderim 🤗
Aybikee Ebrfth ben de63 le hamile kaldım şimdi 78 im hep çok aldım diyodum doktor normal diyordu bu hafta uyardı35. Haftadayım, bebeğin göbek çevresi büyümüş normal doğum zor olur böyle giderse dedi sıkı diyet verdi, aman bnm 35. Hftada anlaşıldı bundan snra ne kdr düzene girer bilemiyorum sizin daha vakit varken önleminizi alın derim;)
Ebrfth Fatmatayyip ayy dikkat et bnce valla bn kilodan korkar oldum artk hersey ckio kilodan oyuzdn dikat et cnm kendn ve cocugun icin bizm onu ve kndmizi dusunmemiz lazm suanda😘😘😘
Fatmatayyip Ayseguls ben hamileliğim başından beri pizzalar,dondurmalar,çikolatalar vs vs abartığım için böyle oldum 🤣 bide kusmada olmayınca 🤗 sanki dünyada bi ben hamileydim 🤣
Bskrt Fatmatayyip bende yiyorm ama hep 4ten önce yiyorum kalorili şeyleri, eritmek daha kolay diye Akşam acıkınca çorba içiyorm ekmeksiz ya da elma tarçınlı yoğurt yapıyorm, salatalık yiyorm O yüzden almıyorm galiba Çünkü hepp yatıyorm evde hareketsizm
Bskrt Fatmatayyip bundan sonra yaparsn geç sayılmaz 😁 Yürüyüş çok iyi aslında dengelemk için ama hava çok sıcak 😪 Bayramdan sonra bsşlycam inşallah hava biraz serinler belki
eylemmmx21 Fatmatayyip 47 kiloyla hamile kaldim suan 60 kiloyum 27 haftadayim:) ama bna kilo yakisti ihtiyacim vardi sikayetci degilim:)
GldnUysll Yok canim ne kilo almasi 42 ile hamile kaldim su anda 63 kiloyum kimse bana kilo aldin diyemez 😂😂😂 bubarada 37+2 yiz ne olduysa 26 haftadan snra oldu🙈🙈🙈🙈
deletedmom503 30 haftalık hamileyim 48kg hamile kaldim 18 kg aldim hic de takmıyorum bebisim saglikli olsun o kilolar gidiyor cunku emzirirken😉😉