Alimoms1_ Evrim1906 benimde acil sezeryana alınmam söz konusu bebeğimin suyu çok azdı gecen hafta bende şuan 36+3 deyım cıger gelıstırıcı olmustum gecen hafta. Bugünde kontrolüm var. Acıl sezeryana doğuma gıtmeden önce lavman yapıyorlar kı acaba
anneyimmm_ selinkrglu 24 saat 😣biraz zahmetliydi sonu iyi olsada elhamdulillah, hikayem profilimde mevcut
sumeyye-5 Klc-ravza valla bizim doktor hiç bişey söylemedi . Geçen hafta 36 da gitmiştim bir şey yapmadı. Çarşamba 37 de gidecegız bakalım ne olacak 😊
Brc_Brc Omerhuma genelde sezeryanda 38. Hafta alıyolar eger bi sıkıntı olmazsa Hayırlısı ile sağ salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim 🙏
incimercan Seymamsl ben de 42’yr kadar yolu var diye rahattım ama… kendi isteğinizle yatış yapmadığınız için imza alıyorum dedi. Bi bakıma risk almamaları güzel ama bu yaklaşım beni gerdi
Fundakls Seymamsl beklemeyi düşünüyormusunuz dedi bende bi sıkıntı yoksa beklemek istiyoeum dedim risk dedi prosedür gereği 41 de yarış veriyoruz dedi
Ghosttt Teusa bence zorla yatirmazlar açıklığa bağlı yatış yapılıyor genelde benim doktorum sancın 5 dk da yada 10 dk da bir düşerse gel dedi hastaneye mesela