ggkca Yengecc33 Yani mesela 38+5 38 hafta 5 günlük oluyor. Artıdan öncesi hafta sonrasıda gün mesela ben 30 hafta artı 1 günlük hamileyim 30. Haftayı birgün gecince 30+1 oluyor
Omerhuma Brc_Brc bende sezeryan olacgm da kacnci haftada alırlar diye merak edip duruyrm, 33+4 haftaligim
Brc_Brc Omerhuma genelde sezeryanda 38. Hafta alıyolar eger bi sıkıntı olmazsa Hayırlısı ile sağ salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim 🙏
Ghosttt Teusa çok dikkat takip gerektiriyor balım bebek kakasını yapabiliyor onu yiyebiliyor yani biraz sıkıntı tetbirli olmakta fayda var
147258 didosu ben 35.4 doğurdum biraz solunumda sıkıntı oldu 4 gün yoğun bakımda kaldı oglum sonra yanıma geldi şimdi 20 gunluguz☺️
Kelebekmadam Ya kızlar gebelik şekeri olanları kaçıncı haftada alıyorlar bilen var mı sezeryan istiycem ben yarın 35+6 oluyorum 36 haftamız bitiyor
Teusa Ghosttt 36+4 olacağım yarın randevum var. 3 gün önce sancım çıkınca panikledik. Yine çıkarsa beni de yatırma zorunlulukları olur mu ki. Ama haftam erken ya sancılar siklasnca geleyim desem falan
Ghosttt Teusa bence zorla yatirmazlar açıklığa bağlı yatış yapılıyor genelde benim doktorum sancın 5 dk da yada 10 dk da bir düşerse gel dedi hastaneye mesela
sumeyye-5 Ben 37. Haftadayım hala nst ye falan hiç bağlanmadım. Nete göre değişiyor bağlanıp bağlanmamak ?
Klc-ravza sumeyye-5 Ben geçen hafta bağlandım 36 haftalık iken yarında doktor kontrolum var o zaman da baglanilir ama çatı muayenesi olcak mı onu merak ediyorum
sumeyye-5 Klc-ravza valla bizim doktor hiç bişey söylemedi . Geçen hafta 36 da gitmiştim bir şey yapmadı. Çarşamba 37 de gidecegız bakalım ne olacak 😊