Zambak55 Babylove06 şey kese şekli erkek bebeğe benziyormuş ondan belki de 😁😁 peşse 5haftalık bebeğin sağlığını düşünmek varken cinsiyet de tuhaf !
NaimeYilmaz tazeannecik1 Ceyduygu MihrimahVeAnnesiii FusunF Babylove06 FatihBatur Veraleyl cherryqueen Zambak55 Cinsiyet tahmini için teoriler ilk defa sorulmamakta. Meraklı ve heyecanlı bir anneyi bu şekilde sabote edemezsiniz. Hesaplarınız bir süre askıya alınmıştır. Tekrarı halinde ise Forum erişimi engellenecektir.
Gul-2407 Kese şekli yanıltabilliyor ben bi ultrasonda kese şeklinde diğer ultrasonda yuvarlak gördüm ama Oğlum oluyor sağlıkla büyüsün
maybeone_34 AlpAslanbabysmom yorumuna kalbimi bıraktım😍😍😍😍bir ailenin cinsiyet merak etmesinden daha doğal ne olabilir ki? Sanki milattan önceyizde merak etmek suç.
Liyalina Ela000 https://resimyukle.io/r/Mh6kX1izkB bizede tahminde bulabilirmsnz acaba cinsiyet icin tşk ederim şimdiden ❤️🙈
Seydaisik maybeone_34 Cinsiyet için hiçbir fikrim yok da vajinal ultrasonda ne oluyor kaç haftalıkken baktılar ordan😊
Gnscgla maybeone_34 fasulye şeklinde olduğu için erkek diyorum benim bebişte aynısıydı. kızımda yuvarlaktı tesadüf olabilir tabiki
Gnscgla Ayy ne kötü insanlar var şimdi okudum bunları yazanlar da aynı yoldan geçmedi mi acaba ya hepimiz merak etmedik mi burası özgür bir yer yazar sorar rahatsız olan cvp yazmayıverin hemen kötü anne yapmak ne kolay insanları çok ayıp