lunam maybeone_34 henüz çooook erken ama kese şekline göre tahmin yapıyorlar. Çok inanmasam da böyle fasulye şeklinde olunca erkek oluyor bebiş diyorlar.
MihrimahVeAnnesiii maybeone_34 Bebek bi görüneydi önce ne bileyim önce bebek oluşmaya başlasaydı en azından . Ama büyük ihtimal ya kız ya erkek .
NaimeYilmaz tazeannecik1 Ceyduygu MihrimahVeAnnesiii FusunF Babylove06 FatihBatur Veraleyl cherryqueen Zambak55 Cinsiyet tahmini için teoriler ilk defa sorulmamakta. Meraklı ve heyecanlı bir anneyi bu şekilde sabote edemezsiniz. Hesaplarınız bir süre askıya alınmıştır. Tekrarı halinde ise Forum erişimi engellenecektir.
maybeone_34 lunam güzel yorum yapana can kurban. Tatlı dille olmayacak şey yok. Ama kimisi ve boş yorumları sadece mide bulandırıyor. Teşekkür ederimm yaklaşımınız için
Nilufar_1996 Erkek olabilir. Yabancı bir sayfada ultrason resmi görmüştüm bebek keseye üstten yerleştiyse erkek yazıyordu
Nnurdan Cnm şuan belli olmaz kese şekli filen inanma bunlara benim fasulye şeklindeydi üstte duruyordu kızım olcak ALLAH ın izniyle sağlıkla gelsinler İnşALLAH
ozumveannesi Henüz keseyken cinsiyet nasıl belli olabilir🙄 benim kese de fasulye şeklindeydi, erkek derler Ama kız.
Babylove06 Hayır şuan cinsiyetini öğrenip napcaksın önünde kaç ay yol var sağlıklı olsun sen ona odaklan ona dua et cinsiyeti Allah bilir elbet öğrenceksin bir gün
Zambak55 Babylove06 şey kese şekli erkek bebeğe benziyormuş ondan belki de 😁😁 peşse 5haftalık bebeğin sağlığını düşünmek varken cinsiyet de tuhaf !
[silindi] maybeone_34 heyecanınızı aşırı tatlı buldum yaa 😂❤️ Ama evet daha cook kücücük. Ben çin takvimine bakmıstım yaa o da eglenceli tahmin icin bakalım cıkacak mı 🐤🐤
Liyalina Ela000 https://resimyukle.io/r/Mh6kX1izkB bizede tahminde bulabilirmsnz acaba cinsiyet icin tşk ederim şimdiden ❤️🙈
FatihBatur maybeone_34 yok artık ya 🤦♀️ Bu kadar da olmaz yanı 6 haftalık daha bismillah cekin bi önce sağlıklı olsun deyin
Veraleyl Bunun heycanla hiç alakası yok. 6 haftalik bir gebelik Allah korusun herşey olabilir ama siz bunu düşünmek yerine cinsiyetini düşünüyorsunuz. Kendinizi erkek diye kandırın bence siz..
AlpAslanbabysmom maybeone_34 bu küçük bir susam tanesi daha 😍 heyecanın çok tatlı hepimiz yaşadık burda ki “dolgo mo gocoyorson” diyenlerde merak etti 😅 inanma belirti kese muhabbetine şu aşağıdaki lincleyen tayfa da emin ol açmıştır cinsiyet tahmini postu 12. Haftada tekrar aç bence 😘
maybeone_34 AlpAslanbabysmom yorumuna kalbimi bıraktım😍😍😍😍bir ailenin cinsiyet merak etmesinden daha doğal ne olabilir ki? Sanki milattan önceyizde merak etmek suç.
cherryqueen maybeone_34 cinsiyetten önce bebeğinizin sağlığına odaklanmalısınız bence. Cinsiyet düşünceğiniz en son şey olmalı. Doktorunuzun bilmediği bir şeyi buradaki kimse bilemez.