DemetF tazeannecik1 bende pek bisey yapmadim 2 gunde 1 yuruyus yaptm zaten 3 4 ay hep uyudum annemlerdeyim is guc te pek yapmiyorum surda 1 haftadir egzersiz yapiyorum 40+1 oldum artik gelmiyor kızım sanci nisan hic bi belirtiye sahip degilim🤦🏻♀️
iremcannn1907 tazeannecik1 bende hiç yapmadım canım hep evde oturdum. Normal doğumu bekliyorum. Sadece son haftalarda pilates ve egzersize başladım. Bilmem fayda eder mi 🤷🏻♀️
bbbusrra-1 tazeannecik1 ay ben normal doğum diye hazırlandım sporlar yürüyüşler ama bebiş önden gidiyor ve rahim darlığından suniyle olur dedi vazgeçtim 🤦🏽♀️ Onca spor gitti 😂
tazeannecik1 bbbusrra-1 Ayy benim bebeğimde önden gidiyor iri bebek falan dedi doktor normal ihmali azalıyor mu 😢
bbbusrra-1 tazeannecik1 valla bana istersen deneyelim ama ağrılı olur dedi suniyle , onu da asla yapamam🤦🏽♀️🤭
Lavininannesi1 Kubraasut içini ferah tut Allah’ın izniyle herşey güzel olacaktır cnm bir bakacaksın bebeğin kucağında inşallah 🙏🥰
guzelbebegimmmmm tazeannecik1 ben👋🏻 9 ay full yattım. Erken doğum riskim vardı. Normal doğurdum oğlumu