tazeannecik1 Ne egzersiz,ne yürüyüş yapmıyorum ya hiç halim olmuyor anca ev süpür sil bu kadar 😒😒 30. Haftadayım,doğumu da normal istiyorum ama nasıl olur bilmem 🤷🏽♀️
Lavininannesi1 tazeannecik1 Ben yaptım cnm yürüyüş yapardım sadece son zamanlarda işte arada merdiven in çok o kadar 😂ama tek bir doğum belirtisi yoktu zamanım geldi geçiyordu bebek gelmiyordu en son suni sancıyla doğum yaptım
Ozlem2206 tazeannecik1 hiç alakası yok sporla normal doğumun emin ol tamamen annenin vücudu elverişliyse olan bir durum hiç kafaya takma
tazeannecik1 Lavininannesi1 Maşallah ne güzel ☺️🧿 Ya suni sancıdan öyle çok korkuttular ki beni çok korkuyorum dayanamam sezaryen isterim diye 😐
Kubraasut Lavininannesi1 korkutulduğu gibi mi suni sancı . Yarın suni sancı ile başlayacak doğumum nasipse 🥲
sumeyyearas Bir de bu soruya ek olarak hem bunları yapmayıp kilolu anne olup da normal doğum yapan var mı demek istiyorum 😀😁
KonuMankeni Ablamda yüksek tansiyon vardı. Yatarken bile tansiyonu fırlıyordu. Hiç hareket etmemesine rağmen 2 doğumunu da normal yaptı🥰
tazeannecik1 KonuMankeni Yaa demek ki doğum işi nasip yani biraz da bebeğin gelişine falan bağlı galiba 🙂😌
Lavininannesi1 Kubraasut normal sancı çekmeyince aradaki farkı anlayamadım ama yani biraz sancılı tabi cnm ama herkesin acı eşiği farklı olduğundan belki seninki daha az ağrılı olur ben 5 saat suni sancı aldım suyumu patlattılar biraz daha direndim sonra epidural anestezi yaptırdım aslında hiç istemiyordum ama son anda kadar verdim bir kaç saat rahat ettikten sonra suni sancı almaya devam ettim bu şekilde 2 doz vurdular açılmam 10 cm olana kadar yürüyüş falanda yaptım doğum başlayınca son dozu vurdular uyuşana kadar kızım gelmeye hazırlanmıştı bile 15 dakika içinde kollarimdaydi kesi attılar mesela hiç hissetmedim dikiş atarken de iğne vuruyorlar zaten o şekilde bir doğumum oldu cnm kusura bakma biraz detaylı anlattm 🙈sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏🥰
Cicilibicili tazeannecik1 doğurdum doğurdum ben😅 ya tabi ki hareket iyidir ama inan ne hergün yürüyüş yapanları gördüm sonu sezaryenle biten. Yani biraz da nasip bu tabi vücuda bağlı bence. Gerçekten hamilelik beni aşırı halsiz yapardı hele son zamanlar falan. Ona rağmen normal doğum yaptım yani🙈☺️
Clementinee tazeannecik1 31. Haftamdayım 18. Haftamdan beri hergün yarım saat yürüyorum bakalım nolcak😂
tazeannecik1 Cicilibicili Ayy ne güzel Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah 🤲🏽 Yaa galiba öyle nasip işi gerçekten İnşallah bana da nasip olur ☺️
Kubraasut Lavininannesi1 inşallah çok teşekkür ederim detaylı öğrenmeye ihtiyacım var zaten sabah nasıl olacak bilmiyorum karmakarışık duygular ☺️
Lavininannesi1 Kubraasut içini ferah tut Allah’ın izniyle herşey güzel olacaktır cnm bir bakacaksın bebeğin kucağında inşallah 🙏🥰