Canefzaaaaa Kizlar gebelik şekerim çıktı iki aydır ağzıma tatlıya dair birşey sürmedim. Ama canım acayip tatlı istiyor 😔 özellikle profiterol.. Diyetisyen görüşmeme de var daha. Bir top profiterol şekeri çok yükseltir mi acaba ?
Hcrklk123 Canefzaaaaa seni anlayabiliyorum🥴benimde var insan enerjisiz kalıyor şekersiz olunca,bende geçen rüyamda kek gördüm bir kaç gün vallahi çıktım açık havada yedim yarım saat yürüdüm hiç şekerim çıkmadı deneyebilirsin canım😏
Minoo01 Canefzaaaaa ooo beyaz un bile nasıl çıkarıyor şekeri. Ben 8 aydır diyetteyim tatlı yemiyorum 🤷🏻♀️ Kesinlikle yasak çünkü. Sütlü tatlı ayda bir 2-3 kaşık yiye bilirsin dedi. İlla tatlı istiyorsan bu muz vs ile yapılan tatlılar var. Ben arada şeker ihtiyacımı kessi diye yapıyorum. Yani 1 muzu ful yiyene kadar tatlıya koyuyorum şekerini veriyor tatlının hemde parça parça yiyorum
Anneoluyorummmm @Canefzaaaaa Bende daha yeni başladım diyete yenı öğrendık gebelikşekerimi valla cıkartabilir böyle daha hafif bir şey yesen😟
Canefzaaaaa Anneoluyorummmm Ya bir de bunu öğrenmeden önce tatlıya acayip düşmüştüm. Nasıl canım çekiyor. Çok dikkatli davranıyorum oysa ki ama şu son zamanlarda yükselişte. O da gebelik ilerledigi içinmiş. Hamile olmasam bu kadar hassas davranmam ama . Bebegime zarar gelsin istemiyorum. 😔En iyisi sabr etmek neyse
Canefzaaaaa 191084 Evet canım keşke biraz düşük olsa umudum olacak da 170 leri görmüşken de saçma mı olur acaba 🤦🏻♀️
Canefzaaaaa Hcrklk123 afiyet olsun canım cikmamasina sevindim. İnşallah hiç çıkmaz da. Yarın normal kadın doğum randevum var olmadı ona bir sorayım diyorum. Bazen elim ayağım çok fena boşalıyor
Aras_Barlas_Nurum Bende hamileligimin basindan beri sekerden dolayi diyet yapıyorm cok nadir cikolata kacamagi yapıyorm peşinden de ayran yada yogurt tuketiyorum sıkıntı yasamadim hic 20haftalik hamileyim. Sekeriniz cokmu yuksek
Canefzaaaaa Aras_Barlas_Nurum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İki ay kaldı da bu son aylar daha bir düştüm tatlıya yiyemedikce de oluyor sanirim. Tokluk 170 görüyor şu siralar
Anneoluyorummmm @Canefzaaaaa Evet evet napalım bebişler doğsun yeriz o zaman pek takmam kafaya… Kaç genelde açlık tokluk? Doğuma ne kadar kaldı?
Canefzaaaaa Anneoluyorummmm acliklarim 110 civarı tokluk 160-170 30 haftalık hamileyim ama doğum 38. Haftada olacak
Canefzaaaaa Minoo01 Evet canım bende tam buğday ekmeği bile acayip çıkarıyor. Ekmek bile yasak şimdi wasa yiyorum sadece sabahları o da bir dilim. Evet ara öğünler var ama doymuyorum. İnsülin de ekstra şeker ihtiyacını artiriyormus. Sabır az kaldı diyorum
Anneoluyorummmm @Aras_Barlas_Nurum aaa olabiliyormu öyle 😟 Çikolata falan :) düşüyormu sütle? Kaç haftalıksınız? Açlık tokluk kaç cıkıyooo genelde
Aras_Barlas_Nurum Anneoluyorummmm diyetisyenim meyveyi yoğurt ayran yada süt olmadan yemeyeceksin dedi hersey yasak sıkı diyet normalde ama cikolatayi arada ye yediginde de ayran yoğurt tuket hemen dedi🤷♀️ en son bayağı dusmustu tokluk 90 aclik 87 diyebetik 5.6 old icin yemem yasak asıl
Minoo01 Canefzaaaaa yok şkür benim arttırmıyor. İnsülin kullanmıyorum o kadad yüksek değl allahtan 🙌🏼Benim son 2 haftam nasipse. 6 ocakta doğum bakalım.
Canefzaaaaa iremss şeker yuklemesi ile kondu. Ama zaten yemeklerden sonra bir ağırlık uyku cokerdi başım da agrirdi. Ben bunları hamileliğin vermis olduğu etkiler sanıyordum. Oysa ki şeker de aynı seyleri yapıyormuş.
Anneoluyorummmm @Canefzaaaaa Benim açlık 85 -90 çıkıyo tokluk 150-146 bugün 120 cıktı öğen tokluğuö cok mutlu oldum umaraım devam eder böyle. Yüklemede 216 cıkmısdı yaaa sımdı iyi insallah insülin kullanmıcam
Aras_Barlas_Nurum Canefzaaaaa amin sizede hayirli doğumlar dilerim sona yaklasmissiniz biraz daha sabredin bence cunku yuksekmis sizin benim düştü bayagi ama ona ragmen izin vermiyor dr’um
Anneoluyorummmm @Canefzaaaaa inşallah kuzum. Sağlıcakla bi alalım bebişleri kucağımıza inşallah🙏🙏🙏 Senin yüklemede kaç cıkmıştı kişiii
iremss Canefzaaaaa ayy işte bu yüzden sordm yemekten sonra bende fenalaşıyorm da doktoruma diyeym bnde şeker mi gebelk mi diye arada kaldm ya çok saolun