Hiranurr00 BirPatiSever evet bakiyorum uyutmuyo diye yazan var tekmeler faln canim seninki kilosu nasil nekadar benimki geei kilosu 30 haftaliken 1kilo 60 gramdi ve geriden geliyo dedi dr
BirPatiSever Hiranurr00 haftasıyla uyumlu demişti. İnşallah yakalar seninki de 🙏 sağlıklı beslen. Korkma öyle geriden gelen bi sürü bebek var. 2-3 haftaya kadar normal diye biliyorum. Stres ikinize de iyi gelmez
Clementinee Hiranurr00 muz , kabak çekirdeği, kuruyemiş bunları sık tüket canım yakalar haftasını İnşallah merak etme sen 🤍
Hiranurr00 Clementinee insallah cnm insallahh yiyorum valla sali gunu gidip nstye gir yanima gel dedi gidip giricem iste bakalim nasil olucak
Mimik Hiranurr00 doktorun aksini soylemedigone gore sorun yok, endise etme bosuna… Senin daha az hissetmendeki en onemli etken, sıkı karin kaslarinin olmasi… Kaslar nekadar yogun olursa, siddetini o kadar az hissediyorsun…
Hiranurr00 Mimik ama benim bebegimde bide gelisim geeiligi var ve git gide gide artiyo 1 haftayken 2 oldu simdi 2 bucuk oldu
Mimik Hiranurr00 2 hafta geriden gelmesini doktorlar normal karsiliyor ama… Doktorun bir sorun olmadigini soyluyorsa, bosuna kendini strese sokma canim… Endise etme, insaAllah hersey iyi olacak de, 😘
Watashiva3454 Hiranurr00 detaylıya girmişmiydiniz? Cünkü benimde ultrasyonfa hep ayagı vs oynuyor ama cok az hisediyorum. Plesanta önde oldugundan demişdi doktor. Yani duvar görebi görüyor plesanta oda az hissetmeme neden oluyor.
Watashiva3454 Hiranurr00 rapor elinizdeyse yazar . Plesanta yerini . Bende 25. Hftada hisettim düşün :) hala öle aktif hisetmiyorm bi geceleri sakinlen hisediyorum ama nazik bizşmki
Watashiva3454 Hiranurr00 plesanta anterior,sol diye yazıyor bende mesela. Genel değerlendirmede vs yazar