Sizi tedirgin etmek asla istemem ama ben sizin yaşadığınızı iki kez yaşadım. Anormal bir şekilde bebek 6 haftaya kadar gelip sonra gelişimi duruyordu ben tam 11. Haftaya kadar bekledim inanmadım doktorlara, her biri bir şey söylüyordu beklemek istedim. ama en ufak gelişme olmadı bebek kese de görünmüyordu bile, kese haftasına uyumlu şekilde büyüyordu fakat bebek görünmüyordu. Kürtaj oldum her iki gebelikte de. Doktorlar herkesin başına geliyor 3. Cüyü de dene inşallah yaşar oda yaşamazsa öyle araştır diyip diyip yolladılar tam 5 doktor gezdim. Altta yatan sebebi araştırmam için 3. Bebeği beklememi söylediler ben dinlemedim. 2 kez aynı olayı yaşadıktan sonra bi yerde bi problem olduğunu anladım ‘tıbbi genetik’ bölümüne randevu aldım kan verdim eşimle beraber. 2 hafta sonra sonuçlarım çıktı ki kan pıhtılaşması varmış bebeğe kan akışı sağlanamadığı için gelişmeyip 6+2 de ölüyormuş. Ben şuan 3. Bebeğime gebeyim gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne kullandım kullanıyorum ve 13 haftalık olduk Allah’ıma şükürler olsun bebeğim yaşıyor. Kendini doktorlara teslim et tabi ki ama lütfen sebebini araştır. Ben 1. Bebeğimi kaybettikten sonra araştırmış olsaydım yada gittiğim doktorların içinden bir tanesi beni yönlendirseydi ben 2. Bebeğimi kaybetmemiş olurdum. Kürtajdan hemen sonra hızla gebe kalabiliyorsun hiç korkma üzülme, ama kürtajdan sonra mutlaka genetik bölümüne git kayıplarım var de, pıhtılaşma testi yaptırmak istediğini belirt. Tekrar gebe kalmadan önce bunu yap 2. Gebeliğinde benim gibi ihmale kurban gitmesin. Naçizane tavsiyem. Lütfen yıpratma kendini biliyorum çok ağır çok zor ama çözümü var. Eğer bu bebeğinde kalp atışı duyulmazsa alırlarsa mutlaka sebebini araştır ben pıhtılaşma olabileceğini düşünüyorum.