zeeynepp19 Semanurozgan ben 24 den beri cekiyorum magnezyum kullanıyorum ama bana göre bir faydası yok 32 hafta olduk gün içinde ellerim hep uyuşuk geceleri komple koluma vuruyor bu gece zaten sol kaburga ve kollarımın uyuşmasından hiç uyuyamadım çok zor…
Clkha Semanurozgan Hangi maden suyunu içiyorsun mg oranı en fazla olanı iç iyi geliyor . Bende 18 kilo aldm 35 teym ondan bilekler sızlıo benim vücut kaldıramıyor kiloyu sanırım 😺
Semanurozgan Clkha Beypazarı harici içmiyorum aslında birtek onu içiyorum kilo aldı başını gidiyor ama şişlik çok ondan bence
Clkha Semanurozgan mg oranı kızılay erzincan olan canm. Afyonda var kızılayda ama erzincan yazıcak üstunde .
iremcannn1907 Semanurozgan az zamanın kaldı diyip yazmaması aşırı saçma bence. Zaten önlem için son haftalar doktorlar yazıyor. Uyuşukluk b12 kaynaklı da olabiliyor eksiklikten. Benim de aynı durumdaydı b12 kullanmaya başlayınca geçti
Clkha Semanurozgan yok canm bak karsılastır en cok kızılay Erzincan😊bnde öyle sanıyordum stok yapmıstım onları eşim içiıor 😅