ZeHRAa MiniklerinAnnesiHM 14 hafta ogrenmistim cnm .benim.miniklerim 17 gün önce 38 haftalik doğdular cok sukur çok güzel bi duygu 😍
Sulemrahkuzey cherry6128 güzelce muayene ol canım birini duymuştum öyle ultrasonda bişe gözükmüyordu devamlı kanamak geliyordu çok korkuyordu meğerse rahim içinde yarası varmış o kanıyormuş
cherry6128 Sulemrahkuzey tamam canım çok teşekkür ederim burdan yazarım gene😊cinsiyetlerini de öğrenirim inşallah
cherry6128 Hasnur o konuda bi bilgim yok canım 5. Haftamda tek kese ve tek bebek gozukmustu. 7.haftamda kanama olup acile gidince ogrendım ben ikiz oldugunu. Ama degerleri yuksek mi oluhor o konuda bi fikrim yok canım
Guness90 Hasnur sanırım beta Hcg değerleri Yüksek çıkıyor bende öyle olmuştu ben anlamıştım zaten ikiz gebelik olduğunu
Twinsmom66 MiniklerinAnnesiHM ben 12 haftalıkken ayrıntılı ultrason da öğrenmiştim ikiside kiz demişti şimdi iki kızımda kucagimda
Guness90 Twinsmom66 Rabbim anal babalı büyütsün inşallah 🤲🏽 Bir şey sorucaktım ikizlerde ikili tarama testi yapılmıyormuş sanırım
Twinsmom66 Guness90 evet perinatog a gittik ve detaylı ultrason yaptı 12. Haftada 18. Haftada bide 21. Haftanızda fetal eko çekti ikizlere kalp problemi sık gorulemilirmis diye
Guness90 cherry6128 peki kaçıncı hafta yaptırdınız 12. Haftada mı tam doktorum neden bahsetmedi acaba şimdi aklıma takıldı
Guness90 Twinsmom66 Ben bu hafta içi gidicem doktora öyle görünüyor ki 🙄 zaten hafta bir ultrasona giriyorum Düşük tehlikesinden dolayı Allah korusun yavrularımızı ♥️
ZeHRAa Twinsmom66 mrb sadace anne sutuylemi besliyosunuz acaba ya benimde miniklerim 17 günlü sadace anne sütümü alıyorlar