Babydream Zeynosunannesii evet düşük riskim olamma rağmen çok relax konuşuyordu sürekli gelme diyordu sinir ediyor beni 😂bende korktuğum için her hfta gidiyordum ama artık doktorumu değiştiricem bu böyle olmaz 😁
Yigiit_efeniin_annesiii vgc ilk gebeligimde kan tahlili yapmışlardı bana ama bu gebeligimde daha tahlil falan yapılmadı normal mi acaba?
vgc Yigiit_efeniin_annesiii canım ilk hafta kadın doğum doktoruna gidince tahlil yaptı fakat folik asit dışında bir takviye vermiyorlar. Aynı zaöanda sağlık ocağı gebelik kaydı için çağırmıştı
Yigiit_efeniin_annesiii Bhravsar ben 89 ile hamile kaldım bı iki gün önce kontrole gittiğimde 85 olmuşum mide bulantım çok benimde umarım tez zamanda düzelir
Mervehorata92 Yigiit_efeniin_annesiii Kız cocukları başka çok şekerler kıyafetlerı bıle 😊 ama en onemlısı hayırlı evlat ve sağlıklı olması kız erkek dıye bakmamak gerek
Busraaaaaa__ eymeninannesi123 haftaya kontrole gidecegiz ama cinsiyet partisi istiyorum o yüzden kağıda yazdıracagız😊 siz öğrendiniz mi 😊😊
Damlatuurgut Yigiit_efeniin_annesiii henüz hissetmiyorum sanırım 😂 ama ağrı kramp gibi oluyor acaba onlar mı diyorum🙄