Yigiit_efeniin_annesiii Deniz2961 ayyy şimdi ne tatlıdır kızın ❤️bebişin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah🙏❤️😘
Damlatuurgut Yigiit_efeniin_annesiii henüz hissetmiyorum sanırım 😂 ama ağrı kramp gibi oluyor acaba onlar mı diyorum🙄
Yigiit_efeniin_annesiii Karkubra27 ilk gebeligimde 16. haftada öğrendim şuan 14. Haftadayim bununda 16 da öğrenirsin dedi doktor sabırsızlıkla bekliyorum o günü ❤️
Yigiit_efeniin_annesiii vgc geçmiş olsun ben de tuz çok ödem yapmıştı ilk gebeligimde bı doktorunuza sorun tahlil falan ister büyük ihtimal
vgc Yigiit_efeniin_annesiii 10 gün sonra randevum var söyleyeceğim ilk trimester sonrası kan tahlili yapmadı zaten henüz
Eyluls_mom 14+4 bizde 🍎 kadarız 4 gün önce kontrolüm vardı yani tam 14 haftalıkkken kız bebek dedi doktorum zaten net belliydi bacak arası boştu ama 17. Haftada yine bakarız dedi değişeceğini düşünmüyoruz 🥰😍
Babydream Yigiit_efeniin_annesiii 14+2 den selamlaaaar🙋🏼♀️ Cinsiyetimizi daha öğrenemedik,bebişim bacaklarını açmasına rağmen doktor bu haftalarda daha belli olmaz küçücük 3 hafta sonra öğrenirrsin dedi 😤 beni sinir yaptı😂 bende çarşamba gününe başka doktora randevu aldım😂
Zeynosunannesii Babydream Allah alla millet 12de öğreniyor deseydin onun söyleyesi gelmemiş herhalde 😁
eymenela-moms Yigiit_efeniin_annesiii 15+0 dan selamlar😊Benim de ikinci gebeliğim bir oğlum var bebişin cinsiyetini de öğrenmek için yarın gideceğim bakalım
Bhravsar Bizde 13+4 üz kilo almadım sanki 57 ile hamile kaldım ilk aylarda 2 kilo verdim 55 e düştüm daha yeni 56 olmuşum az mı acaba aslında yemem iyi ama bazı günler çok mide bulantısı olunca yiyemiyorum
Yigiit_efeniin_annesiii Bhravsar ben 89 ile hamile kaldım bı iki gün önce kontrole gittiğimde 85 olmuşum mide bulantım çok benimde umarım tez zamanda düzelir
Yigiit_efeniin_annesiii vgc ilk gebeligimde kan tahlili yapmışlardı bana ama bu gebeligimde daha tahlil falan yapılmadı normal mi acaba?
Babydream Zeynosunannesii dedim siz bilirsiniz kemik yapısından duruşundan dedim yok öyle bişey dedi bana 😂 ben erkek eşim kız hissediyor dedim siz benden daha iyi biliyorsunuz bu işi deyip bizi dalgaya aldı🙄🙄
Babydream Zeynosunannesii evet düşük riskim olamma rağmen çok relax konuşuyordu sürekli gelme diyordu sinir ediyor beni 😂bende korktuğum için her hfta gidiyordum ama artık doktorumu değiştiricem bu böyle olmaz 😁