PrensesFiona Durubebegim Günaydın canım. Ahh can evimden vurdun acıyı çok severim aslında ama doğumdan ve emzirme döneminden sonra inşallah. Malum mide yanmaları 🥺
AnnelikHayali PrensesFiona https://www.nefisyemektarifleri.com/video/citir-citir-kat-kat-katmer-borek-yapimi-videolu/ Dün şunu yaptım misafirlerime. Hepsi bayıldı. Malzemelerin varsa denemeni tavsiye ederim. ☺️
PrensesFiona AnnelikHayali krema ve maden suyu değişikmiş cidden merak ettim yufka aldığımda deneyeceğim canım teşekkür ederim.
AnnelikHayali PrensesFiona içi yumuşacık dışı ise çıtır çıtır bir tat oluyor maden suyu ve krema sayesinde. ☺️
PrensesFiona Rjn21 aynen o da güzel oluyor. Öğlen veya akşama yapıyorum bende. Benim koca kahvaltıda yemez onu 😅
ozlemkostuk Ben son zamanlarda şeyi çok beğendim bayat ekmek böreği, hem çok kolay hem de çok doyurucu olmuştu onu mutlaka dene canım
PrensesFiona ozlemkostuk yıllar önce yapmıştım. Güzel oluyor gerçekten hatıralttığın iyi oldu canım 😊
Durubebegim PrensesFiona benim dediğim acılı ekmek bu işte 😁 mideyi yakmıyor acısını ayarlaya bilirsin