PrensesFiona Kızlar madem uyuyamıyorum kahvaltıya güzel bir şeyler yapayım dedim.Poğaça börek pizza türü yapıyorum hep şöyle değişik bir önerisi olan var mı? Mesela sarımsaklı ekmek yapmak istiyorum ama tadı nasıl olur bilemedim.
annesinin_beybisi PrensesFiona sarımsaklı ekmek denemedim ama soğanlı ekmek tavsiye ederim çok lezzetli oluyor 🤗
PrensesFiona aysenurtc 31+5 🤗 sürekli tuvalete kalmaktan uykuyu unuttum. Sıpa bastırıyor sağolsun. 😅 Sizin kaç haftalık?
PrensesFiona Selin12- ayy bi kere yaptım da olmadı ya kaşar peyniriyle yaptım ondan mı bilmem ona özel malzeme lazım. Size afiyet şifa olsun kuzum 😘
aysenurtc PrensesFiona maşallah😊 37+6 mide yanmasından reflüden uyuyamıyorum 🐣 civciv için sabrediyorum napalım 🙏🌸
Selin12- PrensesFiona ben de kaşar peyniri kullanıyorum canım gayet güzel oluyor biraz ugrastiyor o kadar teşekkür ederim canım
PrensesFiona aysenurtc oy maşallah bitmiş sayılır sizin. Ben de o haftaları iple çekiyorum. Sağlıkla gelsin bütün miniklerimiz inşallah 😊
PrensesFiona Selin12- orjinalini yemediğim için kıyaslama da yapamıyorum ama. Böyle mama gibi geldi tadı pek sevemedim 🤷🏻♀️
annesinin_beybisi PrensesFiona patatesle yapılan böreğe benzeyen birşey verdi tam tarifini bilmiyorum ama internette vardır denemediysen🤗
Durubebegim PrensesFiona benim dediğim acılı ekmek bu işte 😁 mideyi yakmıyor acısını ayarlaya bilirsin
PrensesFiona annesinin_beybisi patates tavayı diyorsun sanırım söz konusu yemekse bilirim çok güzel oluyor kime yapsam çok beğendi de Eşim çok sevemedi ben de bayılırım aslında 😋
Selin12- PrensesFiona tava böreğinde yapabilirsiniz çok güzel oluyor ben birde evde kendim küt böreği yapıyorum o da çok güzel ve basit oluyor
PrensesFiona Durubebegim Günaydın canım. Ahh can evimden vurdun acıyı çok severim aslında ama doğumdan ve emzirme döneminden sonra inşallah. Malum mide yanmaları 🥺