MorKelebek54 Burcu1988 anladim canim insallah biz de erken görüruz tabi saglikli olsu de gerisi hic onemli degil ama insan icten ice de deli gibi merak etiyor ya
Aslihan95 Merve_0109 Bu dönemlerde beta HCG değerin kaç çıkıyordu. Bende adetimin 11 Gün geçmesiyle öğrendim. 28 çıktı 2 gün sonra 83. Doktor çok yeni daha haftaya gel dedi bekliyorum şuan..
Tubaelcin annesinin_beybisi 6+4minik minik kalp atışını bile duyduk biz biraz daha sabretmenizi öneririm hayırlı haberlerinizi alırız inşallah 🤲😍
Der annesinin_beybisi ben tam 4+5de gördüm canım keseyi ama bi sıkıntın yoksa bide doktor uzaksa 6+5 de falan git kalp atışı falanda duyarsın
annesinin_beybisi Der 2 sefer kimyasal gebeliğim oldu o yüzden keseyi görüp rahatlamak istiyorum canım
iki_melek_annesi annesinin_beybisi Benimde kilom çok 6. Haftada gittim karnımdan baktı doktor hem keseyi hem bebeği bide üstüne kalp atışını duyduk karın bölgesinde yağ oranı fazla olduğu halde rahat bir şekilde baktı doktor
annesinin_beybisi iki_melek_annesi maşallah ya keşke 6 haftaya kadar beklemek zorunda olmasam 4.5 sene nasıl bekledim bilmiyorum ama şuanda zaman hiç gecmiyor🙁
Der annesinin_beybisi benimde 3 kimyasal 2kürtaj canım şimdi 13aylık oğlum var ve 8 haftaşık gebeyim korkma şütfen pozitif ol
annesinin_beybisi MorKelebek54 bence düşük çıkması birşey ifade etmez dış gebelikte beta düzensiz artar yani aksine çok yüksek de olabilirdi sen kötü şeyler düşünme sadece 2 günde bir kan ver 2 katı olursa sorun yok demektir
Aselinkooo annesinin_beybisi uzaksa bikaç hafta bekle derim. 6. Hatta 7.haftanda git hem keseyi hem bebeği görürsün. Şanslıysan kalp, atışı da duyulur. 7+4 de gittiğimde görmüştüm ben. 😍
MorKelebek54 Maalesef bugün kimyasal gebelik oldugunu öğrendim. Afedersiniz kan ile atılacağını soyledi doktor. Zaten kanamam oldugunu gorunce hastaneye gittim hemen ama nasip degilmis rabbim herseyin hayırlısıni versin buda bana nasip degilmis😐😔😔😔😔😔
annesinin_beybisi MorKelebek54 ayy cok üzüldüm iki kez yaşadığım için kimyasal gebelik benim hassas noktam😪 çok geçmiş olsun canım 🙁
mercimeginannesiiii annesinin_beybisi Ayyyy sen hamile misiiiiiin🤭🥰 Çok sevindim canım yorumlarda görüyorum sürekli seni. Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ❤️🥰 Ben 7. Haftada gitmiştim kalp atışı kese bebek hepsini birden görüp gelmiştim. 😘
annesinin_beybisi mercimeginannesiiii evett canımm😍 tabi bu sefer de kimyasal olmazsa . teşekkür ederim canım 💜
elfmoom annesinin_beybisi yaaaa gerçekteeennn miii 😍😍😍😍😍ay çok sevindim şu an çook erken 6. haftada gitmen daha iyi olur 🥰 8 de de bebeği görür kalp atışını duyarsınnn
annesinin_beybisi elfmoom evet canımm😍😍 çok şükür sonunda oldu ama yine kimyasal olucak diye çok korkuyorum henüz 3+4 doktora gitsem birseu de yapmazlar daha öncekilerde gittim küçük diye birsey yapmadılar o yüzden tam sevinemiyorum hep bir korku
elfmoom annesinin_beybisi korkma sağ salim göreceğiz miniğimizi bol bol yat ama olur mu🥰 2 hafta daha dayann , sonra keseyi rahatlıkla görürsün inşallah
umayben annesinin_beybisi bunları düşünüp nolur kendine daha fazla zarar verme canım iyiyi düşün iyi olsun biliyorum zor ama düşünme bu kadar ben de 5+3 iken öğrendim keseyi göremedik doktor daha yeni ve arkalarda senin bebiş dedi 6+4 de çağırdı bakalım inşallah sağlıcakla görürüm