Mucizeanne20 Bende senin gibi erken öğrendim canım ama garanti olaun diye 5+6 da gideceğim umarım görürüz güzel haberler aliriz
annesinin_beybisi Almigok kalp atışı için bir hafta sonra bir daha giderim ama en azından keseyi görsem çünkü daha önce 2 sefer kimyasal gebelik yaşadım ve bu bebeği de senelerdir bekliyorum o yüzden korkuyorum keseyi görsem biraz daha iyi hissedicem kendimi
Aysecan0335 annesinin_beybisi canim hic korkma gorursun allahin izNiyle biliyorum bu asamada beklemek cok zor ve yorucu ama sabır :)5 haftalikken kese gorundu 7 haftalik kalp atisi duydum sana da en guzel sekilde nasip etsin umudunu yitirme korkma
Zeynepp97 annesinin_beybisi Talep aç inşallah denk gelir, sağlıkla güzel haberler al da inşallah hayırlısıyla 💙
Seymaben annesinin_beybisi karindan gorunmez ama vajinal muayeneyle gorunebilir benim 5. Haftada vajinal muayeneyle gorulmustu😘
Aslihan95 Merve_0109 Bu dönemlerde beta HCG değerin kaç çıkıyordu. Bende adetimin 11 Gün geçmesiyle öğrendim. 28 çıktı 2 gün sonra 83. Doktor çok yeni daha haftaya gel dedi bekliyorum şuan..
Hilemersoy annesinin_beybisi benb 5 haftalıkken öğrendim ve acile kan vermeye gittiğimde hamile olduğum anlaşılınca ultrasonla baktıklarında gözükmüştü
selmabttl3 annesinin_beybisi günaydın sabırsız anniş çok minik daha o henüz hücre fetüs bile değil acele etme hamilelik işi sabır işi 6 haftalıkken gitmişim doktora kese daha yeni göründübebek zar zor görünüyordu yani kese 5 haftalıkken görünür ama kalp atışınıda duy derim biraz sabırla bekle 7. Haftada git
eeebruuu annesinin_beybisi canım ben doktora gittiğimde tam 4 haftalık hamileydim ve 4 haftalık gebelikte hem keseyi gösterdi doktor hemde bebegi 6 haftalıkken de tam olarak kalp atışını duydum 5 haftalıkken gitmiştim duymak için doktorum şey demişti ben duyuyorum ama daha küçük minik o yüzden haftaya gelin demişti .
Feyzaveannesi annesinin_beybisi Canım ben 5.haftada keseyi,6.haftada yolk kesesini ,7.haftada da bebeği ve kalp atışını duydum. Ama o haftalarda hep ilaçlar alıyordum. Progestan folic asit falan. Ne kadar erken başlanırsa bu tarz ilaçlara o kadar iyi. Sağlıkla sıhhatle kucağın dolsun inşallah 😊
lunam annesinin_beybisi ben 6.haftada gördüm keseyi ama benim göç döllenmeydi, adet gecikmesinin 3.gününde bile testim silik çıkmıştı.
MorKelebek54 Uygulamaya göre, 4+4 peki kan degerleri kac olmasi gerekli, benim 11,58 ciki erken oldugu icinmis fakat doktor dış gebelik den bahsetti yaygin oldugundan dolayi. Tedirginim sizce değerlerim düşük çıkması dis gebelige mi işaret? 😐😐😐
annesinin_beybisi MorKelebek54 bence düşük çıkması birşey ifade etmez dış gebelikte beta düzensiz artar yani aksine çok yüksek de olabilirdi sen kötü şeyler düşünme sadece 2 günde bir kan ver 2 katı olursa sorun yok demektir
MorKelebek54 Burcu1988 anladim canim insallah biz de erken görüruz tabi saglikli olsu de gerisi hic onemli degil ama insan icten ice de deli gibi merak etiyor ya
Deletedmom_9 Burcu1988 beta değeriniz nasıl ilerledi peki birde vajinal mi baktı kalp atışı için. Sağlıkla kucagınıza alın inşallah 🙏