GoncaClk _ipekkkkk maşallah en güzelini yapmışsınız 😂 kaldıkça kalıyor smdi rahatça bekleyebilirsiniz ☺️
cahillesohbetikestim GoncaClk 30. Haftadan beri dolabımız hazır çantalarımız hazır ufak tefek eksikleri vardı artık onlar da tamam çok şükür sadece bekliyoruz oğluşumun zamanının gelmesini 🥰🥳🧿💙
GoncaClk cahillesohbetikestim En güzeli smdi kafan rahat bekle canim bende biran önce baslycam hazırlamaya ☺️
Hfk25 GoncaClk inşallah yaşamazsında canım çok teşekkür ederim . Mide yanması kötü birsey hiç yaşamadan kucağına alırsın inşallah
Saliha16 Benimde herşeyim hazır 36 haftalığız. Ama hala kapatmadım valizi. Sonradan birşey gelirse aklıma koyarım diye bekliyorum. Onun dışında herşey hazır. Bence hazırlayın. Sonradan çok zor oluyor insan çok üşeniyor
esratpl GoncaClk 34+3 beşiği bebek arabası vs tamam hastane çantası da tamam sadece hastane çantasında benim bi kaç eksiğim var onlarda son anda koyabileceğim şeyler diye dert etmiyorum🌸
GoncaClk cahillesohbetikestim Hayırla gelsin inşallah canım miniklerimiz sağlıkla kucağımıza alalım🌸🥰