GoncaClk Ben henüz çantamı vs hazırlamadim bebek için de biraz alışveriş yaptık büyük parcalarini alicaz bu ara beşik vs. Sizin herşey hazır mı sanki geç kaldım hissi var
RumeysaNur34 GoncaClk kaç haftalık canım bende 32 de başladım 33 de hastane çantamız falan herşeyi hazırladık evinde temizliği bitmek üzere 33+5
zynpada GoncaClk 34. haftadayım ama hala bir güç kuvvet bulup da çanta falan hazırlamadım canım 😅 bu gidişle hazırlıksız yakalananlardan olucam :)
Handan_65 GoncaClk Bnde 32 haftalığım ama hala hazırlık yok isimli tulum yaptırmıştırm oda gelsin yıkayıp cantalayacam demiştim ama yapacam inşallah elbet bir gün şafak 54😅😅😅😅😅😅
GoncaClk RumeysaNur34 31. Haftadayiz bizde aslında daha hazirlayabilirm normal ama bazen korkuyorum sanki doğumum çok yakın gibi ☺️
RumeysaNur34 GoncaClk öyle olur haklısın canım33 34 gibi genelde hazırlık yapıyor anneler ne olur ne olmaz diye ilk hamileliğimde 30 haftada hazırdı herşeyim 😅
GoncaClk RumeysaNur34 benimde ilk hamilelik o yüzden korku var tedirginim 😂 en kısa zamanda hazirliycam inşallah bende 😂
Berfin21210 Valla kizlar her an hersey olabilir bende 33. Haftamdayim mide bulantisi ve yanmasi sikayetiyle acile geldim rahimde 1cm aciklik ve yumusama oldugu icin yatirdilar
Berfin21210 GoncaClk sabah tahlil sonuçlarina bakicaklar kan ve idrar alindi yumusamayi tetikliyen durum neden kaynakli ona bakilcak yatistaym bakalm
Hfk25 34+0 haftalığız çantamın hazır sayılır bez ıslak mendil fln koyacam kendi çantamda da eksikler var onlarida yavas yavaş koyup kapatcam . Mide yanması felaket durumda ne yapsam geçmiyor bide grip oldum resmen bitik haldeyim 😔
GoncaClk Hfk25 Ay çok geçmiş olsun🌸 ben 26. Haftaya kadar bulantı yaşadım ama şükür mide yanması yaşamıyorum o konuda biraz sansliyim
Hfk25 GoncaClk inşallah yaşamazsında canım çok teşekkür ederim . Mide yanması kötü birsey hiç yaşamadan kucağına alırsın inşallah
GoncaClk Berfin21210 hakkında hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah 🌸 inşallah en hayırlı zamanda gelir 🤲
GoncaClk zynpada Aynen bende ya hazirliycam hazırlycam diyorum kalıyor ins bizimkiler sürpriz yapmaz da zamanında gelirler 😂😂😂
GoncaClk Handan_65 yine isimli tulum yaptirmissiniz isme karar vermişsiniz bizde o da yok 😂 gerçi büyük ihtimal belli ama hala bekliyorum işte 😂
_ipekkkkk GoncaClk Ben 28 haftada hazırlamıştım herşey bitmişti eşyalar hastane çantası vs şuan 34+1 olduk 🤲💙 Doktora gittiğimde 32 haftada hazırla demişti pop doktor bey herşey hazır ne olur ne olmaz diye dedidim😂😅🤣
GoncaClk _ipekkkkk maşallah en güzelini yapmışsınız 😂 kaldıkça kalıyor smdi rahatça bekleyebilirsiniz ☺️