Sude-96 yigitegenin_annesi1 ah benim güzelliğimmm Allah yar ve yardımcın olsunn sağlıkla kavuşun inşallah ❤️❤️❤️❤️
Belacivciv yigitegenin_annesi1 Hani beraber doğuracaktık sen de mi gidiyosun😂 Hadi hayırlısıyla doğur inşallah haber ver bize de
Tughanalpinannesii_ Belacivciv artık umudum kalmadı 😭 00 ı geçince doğuma 1 gün kaldı yazdi ben de he he canım dedim 😂
AlpAslanbabysmom yigitegenin_annesi1 bizim köyün delisi yaw o sancıyla bu neşe 😂😂😂 hadi uyumuyorum seni bekliyorum dogurda gel inşallah 😂
Belacivciv Tughanalpinannesii_ Bende 0 yazıyo kız😂 Şimdi de ben doğurmuyorum vazgeçtim tutucam içimde😂
Meleekk yigitegenin_annesi1 ayy hadi hayırlısı inşallah. Doğurdum postunu bekliyoruz 🙏😍 Allah kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla gelsin bebiş 🙏🥰
cahillesohbetikestim @yigitegenin_annesi1 doğdu herhalde ufaklık sesin çıktığı yok 🤣 sağsalim gelsin inşallah evladın 🥰
Tughanalpinannesii_ beyah wiss123 evet doğurmuş kızlar Darısı bize inşallah💞 Bende 0 belirti 😄 Zorla çıkaracaklar
wiss123 Tughanalpinannesii_ gerçekten doğurmuş mu kesin mi ay çok sevindim darısı bize 😄 insallah bu hafta doğuralım
wiss123 Tughanalpinannesii_ sezeryan teklif edicem salı günü doktora o kadar daraldım 😂doktorumda yaşlı biraz kuralcı bilmiyorum zor 43 e kadar bekletmezse iyi . Çocuk icimde reşit olacak