Zinnureynn sehermstf63 onu zaten hic sormayin ya artik hic bi duzen kalmadi yat yatilmiyor kalk kalkilmiyor
Zinnureynn sehermstf63 mumkun oldukca yurumeye calisiyorum evde yine hareket falan yapiyorum ama bakalim cok beklemez umarim 🤭
Zinnureynn Elifinannesi_ Bendede sanci oluyor ama nst de sanci falan cikmiyor sirt bel agrisi falan zaten mahvediyor tikaniyorum nefes alamiyorum artik
Simay789 Zinnureynn Devlette canım iyiyiz çok şükür erken doğum riskim vardi ciğer geliştirici ignemi falan olmuştum kuveze girmedi çok şükür 2 buçuk kilo doğdu biraz zayıf ama kilo alıyor çok şükür 35+6 da sabah suyum geldi normal doğum yaptım doğum biraz zordu suni sancı falan derken ama hepsi unutuluyor
Zinnureynn Ghosttt haftada bir cagiriyordu randevu bulmak zor tabi iki haftada gitmistim ben salidan sonra dahada sıklastiracagiz dedi bakalim ozamana kadar dogurmazsam tabi
Ghosttt Zinnureynn benim doktorum 2 hafta sonra çağırdı o zaman 39.5 oluyorum heralde doğuma çağırdı beni 37 de gittim çatı muayinesi oldum bidahaki randevu 39.gec değil mi ya
Zinnureynn Ben ensongecen carsamba gittim suyu az dedi yatis verdi yatmadim sabah islerimi halletim aksam gittim yatis icin acildeki doktor suyu gayet iyi nasil az dediler dedi yatsaydim bos yere sezeryan falan yapacaklardi galiba
Glcntn Zinnureynn banada suyun sınırda dedi 1 hafta sonra suni ile doğurtcam olmadı dedi salıyı bekliyorum şimdi 39+3 üz inş normal gelir diye bekliyorum
Zeynoooooo Zinnureynn 38+4 nisanim.geldi sabah dr gittim sancı yok açılma yok 30 araliga sezeryan günü almıştım kısmetse yarın sezeryana alıncam
FatmaB58 Zinnureynn evdeyiz vallahi 😍 3 cm açılmam var ilk doğum olduğu için yavaş açılırsın belkide açılma ilerlemez vs dedi şuan evdeyiz bakalım nolcak hayırlı doğumlarımız olur inşallah 🤲😍
llFatma FatmaB58 bende de 2 cm açılma varmış geçen haftadan beri böyle. 37+5 im. Daha fazla ilerlemesin diye yerimden kalkmaya korkuyorum.
FatmaB58 llFatma ilk gebelik mi canım hiç korkma ilerlemiyor benim nişanım da geldi yerleri elle de sildim sıcak sulara da girdim zırh gibi duruyor 😂🤲🌸 geleceği zamanı onlar sececekler zaten erken doğumdan çıkmışsın her an doğabilir sen ne kadar sakınsanda 🤲🌸 hayırlı sağlıkla gelsinler 🌸🤲
llFatma FatmaB58 sağ ol kuzu rahatladım valla erken gelmesini istemiyorum daha da beklesin diyorum. Haftam erken gibi geliyor tam doldurmak istiyorum