Zinnureynn Dogum yapan var mi yada belirtisi olan dogumun baslamasi icin yaptiginiz seyler varsa bizimlede paylasin 🤭
edadmir _hamisanne bende 38+6 Son 8 gün kaldı hem korku hem heyecan bir belirti yok dün miğde bulantım vardı son günlerde özür dilerim ishal olmuşum karnımda savaş var sanki daha catı katı muayenesi olmadım bu cuma günü olacağım 😨
Asya301998 Bende de hiçbir belirti yok bir an önce doğsun istiyorum yüzümü ateş basıyor gece su gibi terliyorum sıkıntılar giriyor sizde de var mı kızlar böyle durumlar
373437 Zinnureynn an itibariyle 38+0 olduk 😁bende çok merak ediyorum doğum ne za an olacak salı kontrolüm var doktor birşey söyler mi acaba doğumla ilgili 🤨🤨
FatmaB58 Zinnureynn 39+1 geçen gün doguruyorum sandım meğerse yalancıymış sancılar 😂 3 cm açılma ile bekliyorum rahatsız eden bir sancı olmadı daha da 🤷 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲😍
Zinnureynn sehermstf63 onu zaten hic sormayin ya artik hic bi duzen kalmadi yat yatilmiyor kalk kalkilmiyor
Zinnureynn sehermstf63 mumkun oldukca yurumeye calisiyorum evde yine hareket falan yapiyorum ama bakalim cok beklemez umarim 🤭
Elifinannesi_ Zinnureynn 38+3 regl sancısı çekiyorum günlerdir. 1 cm açılmam var ilerlemiyor . Belim sırtım kopuyor. Doğurmak istiyorum artık 🥺
Zinnureynn Elifinannesi_ Bendede sanci oluyor ama nst de sanci falan cikmiyor sirt bel agrisi falan zaten mahvediyor tikaniyorum nefes alamiyorum artik
Kyyyyaa12 Zinnureynn bilmiyorum ki insallah beklemezsiniz 🙈 cok bunaltici ve yorucu olmaya basladi son gunler 🙄
FatmaB58 Zinnureynn evdeyiz vallahi 😍 3 cm açılmam var ilk doğum olduğu için yavaş açılırsın belkide açılma ilerlemez vs dedi şuan evdeyiz bakalım nolcak hayırlı doğumlarımız olur inşallah 🤲😍