Almila44 işte kuzum bizde napcağımızı şaşırıyoruz . Kime inancaz kime güvencez . Ben halsizim die gidiyorum 2 kişi baktı kalbi atmıyor dedi . Eve geldik ağlıyoruz kalk başka hastaneye gdyrz ddm . Gttm kalbim carpıntı yapıyor ddim bebeğin öldüğünü söylemedim. Doktor baktı hemde bayan …. Dediki bebeğin gayet sağlıklı dur bide kalbini dinleyim , dinledi atıyo ddi . Kalk ddi kalktım gittim ddm psikolojim bozuldu bebeğim iyi eminsiniz demi ddm . Psikolojin bozulduysa psikiyatriye git ddi . Küfür etmiycem yine snrlendim … neyse sabah oldu benim umudum kalmadı , özele gdelm ddm gttk 9+4 olması gerek 8+3 çıkıyor kalbi durmuş ddi . Başka hastaneye gttm bebeğin kalbi durmuş ddm . Bide devlet en son gittiğim , güvenliğinden tut hepsi bi anda ilgilenmeye basladı . Kaç kez ultrasyona girdim. En son bebeğin öldüğü kesinleşti alttan muayene yaptı sonra aldılar . Eeee bende bu kadının kağıdıda var ölmediğine dair fk(+) yazıyor kalp var die . Dava etsem edecem eşim uğrasma ddi . Simdi hangisine güvencez ?