dilaaaraozturk Kızlar selam,22. Haftadayım hafif şekilde suyum geliyor yani iç çamaşırım ıslanıyor ama akıntı vs değil bu durumu yaşayan oldu mı aranızda normal mi ?
2melekannesi_ dilaaaraozturk su aniden gelir tutamazsınız emin misiniz su olduğuna? Eczanelerde pedler satılıyor su olup olmadığını anlamak için onlardan alıp bi kontrol edin eğer suyunuzsa doktora gidin haftanız çok erken o haftada su gelmemesi lazım
mercimeginannesiiii dilaaaraozturk su birden geldiği gibi sızıntı şeklinde de gelebilir. Lütfen ihmal etmeyin. Aynı haftadayız ve bu hafta doğum için çok çok erken. Hemen doktora gitmelisiniz.
Sssna dilaaaraozturk mantar enfeksiyondan dolayı olabilir canım. Suyun bozuk balık gibi kötü ayırt edilebilir bir koku olduğunu biliyorum. Benimde 19-20 arası olmuştu aynı şekilde korkmuştum
2melekannesi_ dilaaaraozturk o zaman acile falan gidin bi bakılsın ihmal etmeyin ciddi bir durum olabilir
dilaaaraozturk Bebek9 renksiz, akıntım okuyordu onu anlayabiliyorum ama bu bildiğiniz sıvı su gibi yani hatta pijamam bile ıslanıyor ona geçecek kadar geliyor
dilaaaraozturk mercimeginannesiiii detaylı ultrasonda anormal bişey çıkmadı diye onun rahatlığındaydım aalında biraz ondan önemsemedim sizden de bi fikir alayım dedim
mercimeginannesiiii dilaaaraozturk Anladım canım ama böyle şeyler anlık gelişebiliyor. Burada hep okuyoruz muayeneye gidiyor hiç bir şey yok ertesi gün doğum yapıyor mesela. İnşallah senin öyle olmaz vaktinde gelir bebişin. Ama demek istediğim gebelikte her an her şey mümkün 🤷🏻♀️
Cagla47 Benim de bir ara akıntı ile birlikte hafif bir ıslaklık geliyordu iç çamaşırıma.doktorum normal olduğunu söylemişti.Anladığım kadarıyla sizinki daha fazla geliyor. Doktorunuzla durumu paylaşmanızda fayda var
GulcanYvz Hemen git canım pijamama kadar çıkıyor demişsin normal değil inş her şey yolundadır dualarım seninle
Simsim60 dilaaaraozturk ben yaşadım aynısını aynı haftada.tutamıyorsun sızıntı şeklinde geliyor.22 haftalık erken doğum yaptım.inşallah önlemini alır doktorunuz.serklaj vs.Allah yardımcınız olsun🤲