Avsanem 37 +3’ten herkese merhabalar sizde durumlar ne ? Sancılar başladı mı? Bebek kanala girdi mi? Açıklık var mı ? Tahmini doğum ne zaman😍 sizde benim gibi bebeğinize lütfen 1 hafta daha bekle diye yalvarıyor musunuz 😅 1 ocağı devirmek gerek malum 😇
Serpilbb Avsanem Allah hayırlı doğumlar versin bir avazda inşallah 😊 ben 37+2 de doğum yapmıştım sizde sağlıkla kavuşursunuz inşallah 😊
2-prensesannesiii Avsanem Bende bu gece 37 oluyorum ocağa girmeden gel malum zam geliyor hastanelere diyorum 😂
Zeynebinannesi25 Avsanem 37+3 dun kontrolüm vardi bebek ďönmüş ama kanala girmemiş dedi haftaya gel çatı muanesi olacaksın dedi ama ağrılarım 34 haftadan beri var belden sanci geceleri nefes alamama rabbim bütün anneleri bi avazda kurtarsin insallh
minisinannesiii33 Avsanem 37+2 yiz tahmini doğum 14 Ocak☺️ korkuyla karışık mutluluk tedirginlik bütün duyguları yaşıyorum😅😅 geceleri uykusuzluk, ağrılar herşeye şükür tabi🥰 bakalım ne zaman doğurucazzz
Avsanem Serpilbb Aminnn çok teşekkür ederim🤲😍 Bu aralar gelecek gibi hissediyorum ama inşallah bir hafta daha bekler bakalım hayırlısı🤲
ozumveannesi Avsanem 37+3deyim alt göbeğimde ağrı var bacaklarımda falan. Doğum belirtisimidir ilk gebeliğim
Avsanem ozumveannesi Benimde ilk gebeliğim ne desem yalan olur 🙈 Ama benim de bugün ara ara gelen sancılarım ve alt karın sancım oldu büyük ihtimalle yalancı kasılmalardır. Açıklığına baktırdın mı hiç?
Serpilbb ozumveannesi benim doğumdan 3 gün önce alt karnımda adet sancısı gibi bir ağrım olmuştu 3 saat sürdü sonra bebeğim kasıldı günde 3 4 kere ama sancı gibi değildi. Meğer sancım varmış ama hissetmemişim kontrol diye gittim 5 cm idi açılmam
AryasuMom 37+6 olcaz bizde arada alt karın ve kasık ağrım var eşimin izninden dolayi hafta içi gelsin istiyorum inşallah gelir açılmaya ,çatıya fala hiç bakılması neden acaba
Avsanem AryasuMom Sezeryan mı istiyorsunuz normal doğum mu? Benim doktorum normal doğum istiyor musun dedi. Evet dedim ilk 36. Haftada alttan muayene yapıp çatıya baktı çatın normal dedi. Dün tekrar nst’ye sokup alttan muayane yaptı ve açıklığın yok ama bebek kanala girmiş dedi. Normalde doktorun bakması lazımdı
Dilndiln1 Aynı benimde 12 den sonra 37+,4 oluyoruz ama gece agrilardan uyuyamıyorum yalancı sancilar çoğaldı hergun keşke sancı artsadaw yalancı sanci olmasa diye dua ediyorum valla 🤦
Avsanem Dilndiln1 Dilndiln1 benim de öyle uyutmuyor geceleri çok zorluyor artık hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur inşallah 🤲
Avsanem 2-prensesannesiii Hahahah bak bu da güzel bir bakış açısı bende büyük yazılmasın diye dua ediyorum 😅
Avsanem ozumveannesi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah😍 sezeryan en temizi oluyorsun bitiyor
Avsanem minisinannesiii33 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah Ama biraz daha kalsın diye dua edelim en azından 1 ocağı beklesinler😍😅
AryasuMom Avsanem normal doğum istiyorum ultrason dan bakıyor sürekli başı aşağıda ama kanala girmemiş dedi en son pazartesi gittgimde, devlet hastanesi oldgu için mi bakmadılar acaba bende geriliyorm böyle umursamaz davrandıkları için 🙁
Avsanem AryasuMom her doktorun tarzı farklı olabilir canım ilgilenmiyor diye üzülme hemen , belki o şekilde anlıyordur benimki alttan muayane ile anlıyor , sancın başladığı zaman nst sokucaklar ona göre açıklığına bakmak için alttan muayane edebilir
fatosak Bende 37+4 34 haftada Nişan kanaması geldi kasılmalarım ve sancılarım başladı doktorum en son 29 aralığa kadar bekletebilecegini söyledi bizde mecbur 29 aralığa sezeryan günü aldık ilk gebeliğim :)
Avsanem fatosak ayy yavrucağımm 2 günle 1 yaş büyük yazılıyor kıyamam😍 şaka maka bi yana Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Son günler geçmek bilmiyor artık 9 ay nasıl dayandık anlamıyorum 😅
Gufugjvgg fatosak benim de 37 + 6 o güne benimde doğumum olacak ama acayip bel kasık ağrısı var 20 dk ya bı oluyo karnım kasiliyo sizdede var mı böyle belirtiler
Bebegim_2021 Avsanem bende 37+1 rim dün Dr gittiğimde dogum kanalına girmiş her an dogum olabilir diyor böyle beklemek cok zor kendini dinliyorsun resmen sancılarım var ama hangisi dogum sancısı bilmiyorum 2. Gebeliğim ilk sezeryan oldu bu normal görünüyor 9 sene sonra bakalım hayırlısı oğlumda hiç bişey bilmiyordum 35 haftalıkken suyum bittiği için sezeryan oldum çok zaman geçince ilk gebelik gibi suan
Avsanem Bebegim_2021 benimde doğum kanalına girmiş aşırı derecede baskı yapıyor aşağı hissediyorum ancak açılmam yok henüz ani hareket yaparsan aniden açılabilirsin demişti ancak yalancı kasılmalarım var sancılanıyorum düzenli değil hayırlsıyla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻