Denizimin-annesi viildaaannn kolostrum deniyor ona ve bebeğin ilk onu emmesi gerek sıkarak hata yapmışsınız o bütün hayatı için antibiyotik gibi bir sıvıdır keşke sağmasaydınız
Fatmabytr viildaaannn sarı süt oluyor genelde ilk süt ama beyaz ve şeffafta olabilir ama ilk süt bebeğin şifası sakın devam etmeyin sıkmaya
viildaaannn Denizimin-annesi ya bende onu içmemesi gerek sandım tüh şuan çok üzüldüm resmen kızımın hakkını çöp ettim ama öyle damlamadı bile yani göğsümün ucunda birazda kıvamlıydı ilk gebeliğim araştırıyorum ama buna denk gelmemişti teşekkür ederim
Denizimin-annesi viildaaannn olsun canım daha elleme akıyosa kendiliğinden aksın herkes bilmez zaten ben sağlıkçıyım ordan biliyorum
AlpAslanbabysmom viildaaannn o akan sarı Süt kolostrum bebek için çok önemli sagma sakin doktor bana oynama göğsünle demisti
Acemianne__ AlpAslanbabysmom Bende ne kokuyorum diyorum ya ne zamandır süt kokusu mu şimdi bu duş alsan bile geliyor
burcural1 AlpAslanbabysmom ya ne güzel maşallah diyelim kaç haftalıksınız ne yediniz içtiniz de sütle doldunuz 🥰🧿
Ozlem2206 Fatmnrzddd benim 20nin başlarından beri beyaz beyaz birikmeler oluyordu 27.haftama girdiğimde atletime ve kazağıma çıkmıştı ıslanmıştı artık süt mü sıvımı ne bilmiyorum iki kez yaşadım bunu şuanlık olmuyor ama beyaz birikmeler oluyo hala
AlpAslanbabysmom burcural1 Süt peynir yoğurt çok fazla tüketiyorum alakası var mı bilmem 😊 dolmakta demeyelim kimileri var tişörtü ıslanıyor sütten 😅