Acemianne__ AlpAslanbabysmom Bende ne kokuyorum diyorum ya ne zamandır süt kokusu mu şimdi bu duş alsan bile geliyor
UmutsuzPolyanna Ay şuan bilmem ama emzirme döneminin başlarında benim etrafımdakiler alıyordu bence kokuyu djdjdj çok akıyordu çünküsü mddjjd🤣
AlpAslanbabysmom UmutsuzPolyanna bana geliyo buram buram 😅 kimseye yaklasmiyorum gerci de ne bileyim 🤦🏼♀️😂😂
AlpAslanbabysmom Zeynepty ben Hindistan cevizi yağı sürüyorum sürekli nemli olduğu için kaşınmıyor belki 🤷🏼♀️
Fatmnrzddd AlpAslanbabysmom ya bende de uçları kabuk tutuyo bide beyaz beyaz oluyo ama akmıyor daha süt mü oluyor bu 32. Haftada erken değil mi sizce
AlpAslanbabysmom Fatmnrzddd bende 31+4üm ve benim çok erken başladı Süt gelmeye ilk 25. Haftada krem sürerken farkettim biraz fazla sıktım galiba ucundan küçük bi damlacık çıkmıştı 😅 simdi bızıklamiyorum koku var sadece
Halime0638 Fatmnrzddd bende 31 im benimde öyle ucunda nokta nokta beyazlıklar var ama tamamen sivi degil bildigin beyaz orda duruyor sanki çıkmış orda donmus anlam veremedim ama süt mu onuda bilmiyorum
viildaaannn Fatmnrzddd bende 32. Haftadayım çok kaşınıyor bide pompa aldım denemek için yaptım sarı sarı aktı kokmafı da beyaz da değil yani sarı geldi ben mi anormalim
Ozlem2206 Fatmnrzddd benim 20nin başlarından beri beyaz beyaz birikmeler oluyordu 27.haftama girdiğimde atletime ve kazağıma çıkmıştı ıslanmıştı artık süt mü sıvımı ne bilmiyorum iki kez yaşadım bunu şuanlık olmuyor ama beyaz birikmeler oluyo hala
herhangibirkullanici 28 haftadayım ikinci gebeliğim bi ellesem şakır şakır akar o yüzden meme uçlarımı unutalı çok oldu temassız yaşıyoruz😂😂😂
RumeysaNur34 33+5 bende alıyorum o kokuyu da nedense sevemedim zaten yokya bana öyle geliyor diyordum ama demek olabiliyormuş 😅😅😅
herhangibirkullanici AlpAslanbabysmom Banyodan sonra kullanıyorum mecbur banyo yapınca yumuşayıp akıyolar🥲🥲🥲
AlpAslanbabysmom RumeysaNur34 başlarda otururken burda bi koku var diye aranıp kendimden geldiğini farketmem çok komikti 😂😂
AlpAslanbabysmom viildaaannn o akan sarı Süt kolostrum bebek için çok önemli sagma sakin doktor bana oynama göğsünle demisti