AyenurzlemMeral Bugün bir oğluşumuz olacağanı öğrendik Allah nasip ederse sizde durum ne kızlar 12 haftalığız😊
humaninannesi61 AyenurzlemMeral MaşAllah Allah size bağışlasın😌 Bende 32. Haftamdayım kızım olacak İnşaAllah 🤰🏼❣
Guloo68 AyenurzlemMeral Allah sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde oğlum olacak 21 haftalığız 💙😇
Mrvcvn AyenurzlemMeral bizde 14 haftalığız kızlar dün kontrolüm vardı doktor bacak arasında bi çıkıntgöremiyorum ama kız diyemem biay snra net konuşalım dedi erkekler cabuk belli oluyomuş ya kız olabilirmi acaba
AyenurzlemMeral humaninannesi61 Allah sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sizin az kalmış😍😊
AyenurzlemMeral Semsem ultrasonda gördü doktor kesin dedi ikili testi yaptırdık ama sonucunu bir dahaki randevumuzda öğrenicez😊
Kaanay Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 5 haftalığım henüz dört gözle bekliyrm cinsiyeti bakalım hayırlısı ☺
Annesed 16 da kordonu bacağının arasına almış tam göremiyorum ama %80 kız demişti 20 haftalıkken %90 erkek dedi😂Yarın ayrıntılı var inşAllah değişmez isim bile bulduk oğlumuza 🙏👼👪
AyenurzlemMeral Annesed göstermiyo küçük paşa o zaman hayırlısıyla elinize almayı nasip etsin Allahım 🤗
Birprensesannesi_ AyenurzlemMeral bugun kontrolumuz vardı 12 haftalıgız ben muzdarıbım cınsıyet konusunda inat etti göstermedi doktor rahatsız ettıkce elı agzında soldan kalkıp saga yattı sagdan kalkıp sola yattı sadece ıkı yanını gorduk sıpamın 🤰🏻