Arzuort Merhaba anneler; 16+3 haftalık hamileyim 2 gündür vücudum da geçmeyen bi kaşıntı var bacaklarım da kollarım da göğsüm de hatta yüzümde bile sizde böyle bi problemle karsilastiniz mi ?
ummucan Arzuort sicaklardan sanırım bu ara herkeste o şikayet var bende 10 gündür o çileyi çekiyorum kaç tane test yaptıysam temiz çıktı. Bide vücut geriliyor kuruyor gebelikte ondan da olabilir
EliffGrses Arzuort çıldırıyorum kasıntıdan gece uyku uyutmuyor kabusum oldu resmen ama senın cok erken baslamıs daha 4 aylıksın goguslerını sakın kasıma catır catır catlar genelde son ay cıkıyor kasıntı ama doktora gorun yınede
Nesomer Arzuort çok geçmiş olsun vücudunun her yerinin kaşınması demek karaciğerle alakalı. Ben daha önce başlık açmıştım. Benimde 31. Haftamda başladı ve öğrendim ki gebelik kolestazı olmuşum. Bu hastalık karaciğer enzimlerinin yükselmesi ile safrada ki tuzun vücuda yayılması ve dışarı atılmayan tuzların vücutta kaşıntıya sebep olmasıymış ki iyi birşey değilmiş bu sebeple ben 37 haftama girince bebeğime geçmeden doğurmak zorundayım. Sana tavsiyem yarın erkenden aç karnına sağlık ocağına gidip alt ast değerleri için kan ve idrar tahlili yaptır. Mutlaka ama kaşıntı şakaya gelmez.
Marygur Arzuort bi arkadasim gebelige bagli bi alerji olmustu dogum yapana kadar her yeri kasindi doktoru bi ilac kullandiriyodu.
ummucan Arzuort oda olabilir ama yüzüme kadar kaşınıyorum dediginiz için o detayı atladm. Vücudunuzu sürekli nemli tutmaya çalışın. Umarm geçer ilik soğuk arasi bi duş aldktan sonra ıslak Ken nemlendirici yada yağ kullan umarm çare olur
Arzuort ummucan hepsini uyguluyorum geçmiyor yüzüm de çene Bolgem de çenemin sağı sol tarafı kasiniyor anlam veremiyorum
Arzuort EliffGrses evet maalesef.Çok zorluyor beni inanılmaz şekilde yarın kontrolüm var doktoruma sorcam teşekkür ederim
Arzuort Nesomer yarın kontrolümu beklemeden mi gitmeliyim sizce şuan çok telaslandin yüzümde kasiniyor
Marygur Arzuort tüm vucudunda, sürekli kaşınıyordu yanlış hatırlamıyosam son aylara doğru başlamıştı daha çok kolları ve karnı kaşınıyordu, doktorunla görüşmelisin hamileyken hiç bi zaman şundandır bundandır dememek gerekiyor geçmiş olsun😉
Babies16 Arzuort alerjiksedr avil iyi geliyor.enzimlere baktir temiz cikarsa avil hapi dee dr una danisarak.ida gecirmezse malesef havalardan fln diyip cekiyrosunz benim suan cektigm gibi ama cok sukur alokord bende baya ise yaradideterjanlardan uzak kalmakta
Tosbik Arzuort canım bendede sen gbi kaşıntı vardı hatta kaşıntı yüzünden geceleri uykumdan uyanirdim delirtirdi. Ne testler yaptrdim sonuçlar hep temiz cikti. Ama snra geçti 18.haftamda falan geçmişti. Simdi 24haftaligiz 😍
momtobe8 Bnde ayni durumdayim. Gebelik onceside bacaklarim kasinirdi kuruluktan. Ama gecen haftadan berl sinek isirmis gibi kirmizi kirmizi kabarciklar oldu. Kuzenim dermatolog ona fotograflarini attim alerji olmussun advantan m losyon kulkan bikac gun gecmezse bakalim dedi. Bakalim gecer diye bekliyorum bende
Babies16 momtobe8 benimde dr alerjiye yordu ama ben alerji hapi ictigim halde gecmedi malesef demekki alerjik degilmis.sizinde gecmezse alokordu denekyin dr a sorup.bana en iyi o geldi
Babies16 Arzuort moda oldu bu kasinti.bu kacinci post oldu.bende ayni dertlerdne muzdaribim.once acile gittim.enzimelre fln bakildi losyon verildi ise yaramadi.kendi dr um alerji hapi ve losyomu verdi oda ise yaramadi.cildiye baska losyon verdi oda ise yaramadi.dahiliyeye gittim.ic organlarima usg ile bakildi karaciger enzimleri horminalr temiz cikti.baska bi cikdiyeye gittim yalcak bisey yok bu havalardan dedi alokord krem verdi.ve sabah aksam dus al ama deterjan kullanma dedi bende zeytin yagli sabun kullaniyrm.dokuntulerim vardi baya söndüler.kasinma gecmedi ama siddeti azaldi.hepsini yazdim sizde bunlari sirayla yapin bi yerde sonuca ulasrsinz ins.en onemlisi karacigere baktrin
Arzuort Babies16 olabilir şuan bile hala kaşınıyorum inanın umarım bi an önce geçer çenemde kırmızıilk oluşmuş farkettim