Selincek moom222 tam 6 yım adet olcak gibi kasiklarim ağrıyor 2.ci gebeliğim 😏 korkuyorum niye sürekli ağrıyor ogrenmeden 1 hafta önce başladi tam
glsmwm_ Selincek hamileliğin başlarında adet sancıları normal kanama leke vs yoksa 😊🌼 ben cevapladım ama olsun 😊
moom222 Selincek cnm yerleşiyor rahme baskı oluyor diyordu bir doktor videosunda anlatıyor normalmis yani bnde de bitek sancı var göğüs dolgunluğu var ağrı sızı yok başka bişey benmde beş günüm var kontrole
moom222 glsmwm_ ayh benm sevindirici noktam kanama leke gelmesi diğerlerinde geliyordu biliyormusun bunda yok şükür umarım ordadadir
Selincek Btlsa 6 tim doldu öğrendim ogreneleri kasiklarim agrio adet olcak gibi niye boyle acaba ilk gebeligimde yaşamadım hic 😏
moom222 Selincek aynı durumdayız cnm bndede var herkes normal yerleştiği için diyor ama beş gün sonra randevu var bakaim doktor ne dicek
Btlsa Selincek adet olcak gibi olan ağrı hep oluyor kasıklardaki özellikle doktor normal yerleşme ağrısı dedi ☺️
glsmwm_ moom222 kanama leke ve şiddetli ağrılarınız yoksa onun dışındaki ağrılar normal ağrılardır. adet sancıları bel ağrıları çok doğal bebek yerleşiyor. Bol bol dinlenin ağır iş sakıncalı 😊😊
moom222 glsmwm_ ayh hiç bişey yapmıyorum inan eşim yapıyor sadece ben yemek yapıyorum oda aç kalmiyom diye 😂 ya beş gün sonra kontrol inşallah vardır mutlka yazicam sana
Bebissko moom222 ilk haftalar olmuyor daha çok 9 ve 10 da başlıyor belirtiler yani olabilirde olmayabilirde herkes farklı canım ama olmaması en güzeli 😄😄
Bebissko moom222 korkma insan korktukça başına geliyor sen bol bol dinlen iş falan yapma ayaklarının altına yastık koy bol bol meyve ye su iç düzenli beslen Allahın izniyle hiç bişey olmaz yolculuk yapma
Emumi moom222 ben şuan 6+2 yim ve hiçbir belirtim yok. Ve karantinadayım covidim. Ne doktora gidebildim ne kan verebildim elim kolum bağlı bekliyorum.