Bebissko moom222 ben 16. Haftadayım çok rahat geçirdim bir sıkıntım olmadı sadece 2 hafta mide bulantısı ve çok ağır yemek kokusundan rahatsız oluyordum onun dışında bir sıkıntı yaşamadım
Seymaben moom222 24. Haftadayim bu zamana kadar hic bir belirti yasamadim bebisde saglikli cok sukur🥰
Minigimmmmmm moom222 6. Haftadayim bende ☺️ama ilk zamanlarda çok midem bulaniyodu göğüslerim çok agriyodi ama hamileliğimi öğrenince hepsi gitti galiba psikolojik 🤭🙈
moom222 Bebissko yok ya daha yemek kokusu falan miğde bulantısı hiç olmadı cnm ya herkeste var bnde yok hamile değilim diyorum galiba ilk hamileliğim de benm 🤲
Bebissko moom222 ilk haftalar olmuyor daha çok 9 ve 10 da başlıyor belirtiler yani olabilirde olmayabilirde herkes farklı canım ama olmaması en güzeli 😄😄
Btlsa moom222 ben de 6. Haftaya girdim bugün kasık ağrılarım oluyordu birkaç gündür karın ağrısına çevirdi gibi. Bulantım yoktu iki gündür var. Göğüs hassasiyetim var hafif. Onun dışında sivilcelenmelerim oldu. Baya belirti yaşıyorum sanırım 🙈
moom222 Btlsa ayh dur bakalım bnde nasıl olcak kendi kendne stres mi yapıyorum kendimi çok mu dinliyorum acaba
Selincek Btlsa 6 tim doldu öğrendim ogreneleri kasiklarim agrio adet olcak gibi niye boyle acaba ilk gebeligimde yaşamadım hic 😏
glsmwm_ İlk gebeliğimde hiç belirtim olmadı 25 haftaya kadar ondan sonra mide yanmaları dışında birşey yaşamadım şanslısınız 🌼😊
moom222 glsmwm_ ayh valla uc dusuktrn sonra ilk gebeliğim olcak ya bilemiyorum hey candan Stresden mi yablis yorumluyorum bilmiyorum.kizz
Seymaben Ozgeozgul hemde nasil tek sivilce degil lekelenme vs falanda var 😊yani suratima bakilmiycak halde suan tabi bende olan etkiler bunlar herkesde olucak diye bisiy yok😊
glsmwm_ moom222 endişenizi anlıyorum tabi ki ama her hamilelikte belirti olacak diye bir kaide yok ve daha başındasınız tabi ki oladabilir belirti beklemek lazım 😊 İçinizi ferah tutun ve sağlıklı doğumlar dilerim 🌼