boymomyz hayır hiç duyamadım ne yazık ki. Seni çok iyi anlıyorum. Zor bir süreç bu. Ama sabır ve tevekkülle inşallah Rabbim yeniden tattırır sağlıkla sıhhatle aynı duyguyu sana da. İnan stres hiç iyi gelmiyor. Yapmamak elde değil çok iyi biliyorum ama mümkünse eşinle birkaç gün bir yerlere git kafa dağıt. Çünkü ben 2. Ye eşimin kafam dağılması için gidelim dediği tatilde gebe kaldım. İnsan az da olsa bulunduğu ortamdan uzaklaşınca kafası da biraz sakinliyor. Pıhtılaşma için kan değerlerinden de bakabiliyor doktorlar ben ekstra test vermedim doktorumda istemedi. Hatta gebe kalmayı bile düşünmedim yine yaşarım korkusuyla. Ama oldu işte Rabbim nasip etti. Sende gönlünü ferah tut inşallah. Üzülme diye bi şey diyemem zira ben de hala aynı duyguyu yaşıyorum seninle. Yaşınız ve sağlık öykünüz nedir bilmiyorum. Ancak eğer doktorunuz sağlık açısından bir risk görmediyse zaten size gebe kalmanız için bir engel olmadığını belirtir. Kontrole gittiğinizde konuşun muhakkak. Bana hemen gebe kalabilirsin diyen de oldu, psikolojik açıdan da düşündükleri için 6 ay bekle diyende. Ama şimdi baktığımda iyi ki 2 ay sonra gebe kalmışım diyorum. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Şu an acını yaşa ve gönlündekini ağrıyı atabildiğin kadar at. Sonrasında jinekologunla görüş ve gerekli olanları yap muhakkak.