Kbrmrh 1prensesannesi yok istanbul avrupadaydım asyaya geldim :) ben istanbul dışına gidemezdim sanırım zaten :( internet üzerinden satış yapıyorum hatrı sayılır bir sayfam var o yüzden tüm malzemeler burda başka il beni kurtaramazdı
Duygumami 1prensesannesi onu bende yiyorum ya çiğ köfte acı biber salata turşusu valla kaynanam diyoki çocuğu yaktın içerde 😛
1prensesannesi Duygumami hahahahah bende valla napacam bilmem burda bi postta belli haftadan sonra yediklerimizun tadi amniyon sivisini mi ne etkiliuomus öyle bise okudum gibi hatırlıyorum 😅
1prensesannesi Duygumami kız ne bilim acı tat mi ne olurmuş ama ben yiyorum severek yediğim için😊 26+0 haftamdayim canm
Minikkurabiye Ohoooo oğlumun bana aserdirdigi seylerden biride cigkofteydi yeri geldi her gece yedim bi ara şuanda 23 haftalığız bi sıkıntımız yok çok şükür ye canım canın istediyse etsiz yiyebilirsin .
Hazal89 Kızlar ne güzel sohbet 😄 Bende çok ama çok çığ köfte seviyorum şimdi hamilelikte de daha çok sevmeye başladım öyleki rüyalarıma giriyor ama hangi dr söylediysem yeme dedi etli zaten olmaz etsizde yememelisin evde kendin yaparsan olur dedi dr ama ben öyle istemiyorum kiii bir sefer yedim dayanamadım ondada vicdan yaptım 22 haftaligiz