Emine003 Ezgitombak canım benim de İlk oğlumun adı Cihat Emin ❤️ ikinci oğlumun adı da Yağız ❤️olcak inşallah 🤗🤗
seleencakiir eylulmucizesi27 Göktuğ Alp yakışıyor birbirine 🥰 Allah nasip ederse biz Göktuğ Alp koymayı düşünüyoruz
cavcier 2melek_annesiii yanlış anlamayın lütfen bilgi mahiyetinde söylüyorum metehan ismi biraz dinamiği zor bir isim gerçi anca karar verdik demişsiniz eminim çok iyi araştırmışsınızdır ☺️🌸
Marisu Ezgitombak bayağı bi isim var arklımda Alptuğ, Ayberk, Gökalp, Aren, Alperen kura çekeriz herhalde 😄
Nevinarasss Erkek olursa Yaman Aras Yiğit Kız olursa Nehir Hilal Hazal düşünüyorum Çift isimleri sevmiyorum büyüyünce de rahatlıkla kullanabileceği isim olsun istiyorum
2nd_mother tugbaacng adıyla yaşasın kuzucuk büyük oğlum Ayaz 36 haftalık hamileyim Buda Aras Buğra olacak inşallah ☺
eylulmucizesi27 seleencakiir aaa evet güzelmiş aslında eşimde isim olarak ilk önce Alptuğ sonra Göktuğ dedi bu şekilde ikisinide kullanabiliriz 🙈
Mavisinannesi2 Ezgitombak Simay ismi nasıl sizce kızlaaar imdadıma yetişin isim bulamıyorum😄😄😄😄 Almira mı Simay mı hadi cevaplarınızı bekliyoruuummmm🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️