Neslinurr Ezgitombak bu uygulamada 4 hafta 4 günlük gorunuyo ama 3 haftalık filan olması lazım şuan cikmadigina göre
Neslinurr Ezgitombak geç döllenme olduysa 2 3 haftalık şuan o yüzden cikmiyo diye düşünüyorum pazartesi çıkmazsa cumaya kadar çıkar diye düşünüyorum yada kendi kendime umutlaniyorum bilmiyorum fakat böyle hiç gecikmedi 26 yaşıma kadar
Ezgitombak Neslinurr kendinizi bilirsiniz o zaman vardır dediğiniz gibi geç döllenme olmuş olabilir, birde herkeste değişiyor gerçekten idrar testleri de yanıltabiliyor
minikdefnemm Ezgitombak Defne yada Cemre’nin arasında kaldık. Aslında Alya ismi de çok tatlı ama bi türlü karar veremiyoruz🥴 Ama eşimin gönlünde Cemre var bilemiyoruzzzz🤷🏻♀️🤦🏻♀️
barbarosunannesi minikdefnemm Peygamber efendimiz (sav) Cemre ismini Cemile ile değiştirmiş. Anlamları insanoğluna zorluk getirmesin inşallah
gbyalcin Ezgitombak 10 kez isim değiştirip 34. haftada artık kesin olarak karar verdik, kızımızın adı Melek Neva ❤️💜
Azra_Mom Ezgitombak Bizimde geçen hafta belli oldu kızımız olucak nasipse💖 Eylül Azra diye düşünüyorum ben ama daha vakit var değişebilir çünkü eşim isim konusunda çok karasız 😅
Kubra_elif_ahmet Arzu3434 İkisi de hoş ama içime sineni koy derim bana kalırsan sonra keşke o olsaydı falan diyor insan hep