Ezgitombak Arzu3434 elisa miray da çok hoş geliyor kulağa , ama elisa bade daha uyumlu 😊 anlamları neydi
Mia23 Arzu3434 bade güzel fakat elisa Arzu3434 elisa yalın isim olarak güzel ikinci isim bozuyor bence
EsraYsf Arzu3434 bencede Elisa bade daha hoş olsun Miray da güzel.ama çok bilindik 🥰 sağlıkla.gelsin insallah
Ezgitombak dermus o zaman bende düşündüklerimi söyleyim 😊 Kız olursa ; Melina yada melinay Erkek olursa ; Akın Alp , karan Alp Tabi şimdilik 😂🥰
bengisu_buse1 Ezgitombak rabbim nasip ederde kavuşursak 5.haftamızın içindeyiz bizde kız olursa arden aria erkek olursa birbey Arslan olucak 🥰
Ezgitombak dilaraulusoy karan ismini bende düşünüyorum, karan Aslan da çok uyumlu olmuş 🥰 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ezgitombak Ahmetinannesi25 bende bir yerde okumuştum evlatlarınızın ismini koyarken önem verin çünkü ahirette o isimle çağıralacaklardır diye
dilaraulusoy Ezgitombak çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin canım benım
Arzu3434 Ezgitombak miray ay yüzlü diye biliyorum elisa da rivayete göre cennette bekleyen melek ama internette elizabethden dönme isimde diyor karışık😁
gamzosgamzos Ezgitombak ilk kızımın ismi Ecrin Dua ikinci kızımın ismi Mihra Simay olacak inşaAllah 😍
Firdevs69 Arzu3434 Miray ismini bence koymayın o aslen bir erkek ismi Farsça kökenli bir isim Mir- bey anlaminda ay gibi işik saçan bey internete anlami yalniş biliniyor bu yüzden acayip popüler kiz ismi oldu ama derin araştırınca doğru çıkıyor üniseks bir isimde de degil bir isim hoşumuza gitince koymadan once çok ve derin araştırmak gerek
gamzosgamzos Ezgitombak Mihra isminin birden fazla anlamı bulunmaktadır. Mihra ismi iyiliksever, muhabbeti iyi, nazik ve hoşgörülü anlamlarında kullanılan bir isimdir. Bir diğer anlamı ise tutulan manasına gelmektedir Bu şekil geçiyor anlamı 😍
Kubra_elif_ahmet Arzu3434 Bende elisa koymayı düşünüyorum ama kararsızdam kalıyorum babamız bişey demiyor dediği içime sinmiyor öyle bi arafta kaldım sanırım
Arzu3434 Kubra_elif_ahmet ben elisada kesinim eşimde istiyor ama elisa bade ya da elisa miray düşünüyorduk mirayı seçtik kapı süsü yaptırdım şimdi de bade hoş geliyor elisayla
rmysnur1 Arzu3434 bade isminin anlamı şarap içki anlamıma geliyor bende aşırı beğeniyorum ama caiz olmadığı için koyamıyorum belki anlamını bilmiyorsunuzdur diye paylaşmak istedim sizinle 🙏🏻🥰
Kubra_elif_ahmet Arzu3434 İkisi de hoş ama içime sineni koy derim bana kalırsan sonra keşke o olsaydı falan diyor insan hep