merveeedemir Kızlar aşırı kuruyorum nemlendirici kremler işe yaramıyor vazelin sürdüm bugün kol ve bacaklarıma sanki biraz aldı kalıntısı vazelin kullanan varmı? hangi marka kullanıyorsunuz?
4_cennetevlat_4 merveeedemir Canim bebek yağı çok iyi geliyo bence bebek yağı al vazelini de çok onermiyolar gözenek tıkar diye hem insan yapış yapış pis hissediyo ben vazelini sadece ayak topuğu ve kaslarım için kullanıyorum gurlessin diye bebek yağını sür hem pis ağır hissetmessin
DemetF merveeedemir bende vazelin kullaniyorum gullu olanindan agir yada pis kokmuyorum zaten surekli dus alip suruyosun vucut emiyor yumusacik bana iyi geliyor sivilce vs ole biseyde yapmadi bana
elftrndmrci merveeedemir biodermanın atopik ciltler için nemlendiricisi var. Çok kuru ve kaşıntıdan yaranız oluyosa tavsiye ederim. Ama göbek çatlamasın die kullanmıyorum ben kolum bacağım yüzüm ayaklarım ellerim için kullanıyorum. Yağlı ağırlaşmış hissettirmiyo bide kokmuyo. Vazelini bikere sürdüm beni mafetti 3 kere duş aldım tenımden cıksın die🙈
dml33 merveeedemir bebek yağı kullaniyorm bnde doktor bebek yağı kakao yağ yada hindistan cevizi yağ demisti
2minnosannesi_ Funday35 ben çatlak olmasın diye hamileliğin başından beri hindistan cevizi yağı ve arko soft touch ya da nivea mavi teneke kutu kullanıyorum 34+3 teyim hiç çatlak vs yok şükürler olsun
tugbakya Benim cildim de çok kuru pul pul dökülüyorum sürekli kullanıyorum vazelin. Çok şey denedim ama onun kadar iyi gelmedi hic biri malesef
merveeedemir tugbakya hangi marka kullanıyorsun ben tereddüt ettim hamileliktede insan daha çok kuruyor
Funday35 2minnosannesi_ Teşekkür ederim bende alıp sürüceğim benim birde cildim çok kuru normalde çatlasın istemiyorum
Funday35 tugbakya İşe yarıyor mu acaba benimde cildim aşırı kuru ya pul pul dökülme var karnım kaşınmaya başladı yavaş yavaş evde var deneyim olmazsa
merveeedemir tugbakya dml33 MerveNur- Hakiko Çatlak önleyici kullanıyorum karın bölgeme ama aşırı kuru Bi insan olduğum için karın bölgesi hariç diğer vücut için sormuştum aslında ben malum çatlak kremleri çok pahalı sadece karnım için onu kullanıyorum
tugbakya Funday35 şimdi içeriğinde ham petrol Olduğu için iyidir diyemem ben. Kullanıp kullanmamak size kalmış ama ben çok ürün denedim ergenliğimden beri çok kuruydum. Bir tek o iyi geliyor. Yüzüme dahi iyi geliyor.
tugbakya Funday35 ama en azından kullanacaksaniz da o 3 5 liralıklardan değil de vaseline marka kullanın
Hakiko Duştan sonra vücunuz nemliyken beyaz vazelin vaseline marka olandan kullanıyorum gayet başarılı👍🏻 Yapış yapış hissi de olmuyor
Funday35 tugbakya evimde var vaseline baby markalı bebeklere kullanılıyor ucuz şeyler sürmem vücuduma zaten ya iyi yapalım derken kötü olur
MerveNur- merveeedemir ben dalinin avakadolu vazelinini kullanıyorum bi süredir çok güzel nemlendiriyor ertesi güne kadar ama gene de çatladım tabi onu engelleyemezdim bence 😂