Durubebegim iki_tospik_annesii yaa benim karnım çok büyümüş yatamıyorum kalkamıyorum çok kötüyüm bide aşağı düşmüş sanki bacak aramda paytak paytak yürüyorum valla artık bu hafta içinde doğurmak istiyorum 🥴
Asudeprenses Durubebegim her gece bende öyle yatıyorum, gece doğururum diyerek 😀ama kalkıyorum tık yok, bayağı da hareketli geceleri
iki_tospik_annesii Durubebegim Benim karnım çok yok ben sadece sırf bel ağrımdan kurtulmak için doğurmak istiyorum doktor gel bugun sezeryana alıcaz dese koşa koşa gidicem 😂😂😂
Aylin_16 Durubebegim doğurmak isteyen squat merdiven in-çık yer sil yapsın en iyi çare tabiki kendinizi yormadan hırpalamadan yavaşça
PrensesAnnesi4 Durubebegim Ogun bir ruya gordum cok etksinde kaldim 😂 doktora kontrole gitmistim ne zaman dogar tahminen diye soruyordum 😂 turkiyede bir ilke geciceksiniz sizin kiziniz dogmayacak hep icinizde kalacak demisti 😂
yigitegenin_annesi1 Durubebegim 😄pazartwsi gidicem zorla da olsa çıkartın dicem pazartesi hiakeyemi. Paylaşirirm😄😬keyfine düşkün bi paşam var babsıda keyfine çok düşkündür 🙃
Durubebegim PrensesAnnesi4 çok korkunç😁😂 imamı Şafi anne karnında iki yıl durmuş rabbim sen bizlere hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip et🤲