Simoooo tugbaacng yok benim 3. Ama 2 di düşük oldu ilk defa bu haftalara gelebildim meleğimi sağ Salim kucağıma alırım Allah’ın izni ile 😔😔😔
Simoooo tugbaacng inşallah inşallah 🙏 rabbim herkesin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sizinkini de öyle
Elidaamed Simoooo inşallah bebeğin doğum kanalına yerleşmiştir ya bende 37+3 teyim ne suyum gelmis ne nişan ne bi sancı bende artık doğrulamak istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor
06yonca Hlm_aydn61 sancı cekıyorum canm 3 cm açıklık war yatış yapıldı dua 🤲🏻 nıza ihttacm war kızlar
Hilalyrdkl 06yonca hadi şimdiden gözün Aydın canım . Allah yardımcın olsun . Sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 💕
Esrabozkurtt 06yonca Allah yardımcın olsun. Şu an ezan okunuyor rabbim Sana ezanların yüzü suyu hürmetine çok kolay bir doğum nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olsun 🙏🏻🐣🐣
Hilalyrdkl 06yonca moralini yüksek tutmaya çalış . Nefes alışverişine konsantre ol. İnşallah atlatacaksın bunu çok şükür diceksin . Rabbim hızlıca olup bitmesini nasip etsin inşallah 🙏🏻 Bizlere nasip etsin.
06yonca Hilalyrdkl öğlene kadar doğum olurmus sürekli alttan muayene edıuorlar epidural yapalım dedı doktorum allahım benı we anne olucakları bir nefeste kurtarıp kavuştursun inşallah 🙏🏻🤲🏻🤲🏻
_Hayalim- 06yonca gözünüz aydın bu güzel haberinizi bekledim🥰 Allah ikinizde sağlık sıhhat versin inşAllah🤲