Livaninannesi 34+1 uyuyamıyorum en büyük şikayetim uyusam kötü rüya görüyor onla cebellesiyorum deliksiz bi uyku uyumak istiyorum gözlerim açıyor artık
Nihaliko _ipekkkkk benimde sağ tarafımı hep sertleştiriyor mesela.. sağlıklı olsunlarda inşallah. Rabbim bizlere bağışlasın. Kaç oldun 🤗 ben bu gece 34+2 oldum🤲🏻🥰
_ipekkkkk Nihaliko Bende bu gece 34+2 oldum elhamdülillah benimsa sağda poposu varmış orayı ittiriyor genelde karnım sert hep uykum iyi gece 1 kez falan kalkıyorum sabah kalkınca yamuk oluyor karnım 🤣🤣 Bel ağrısı kasik ağrısı oluyor artık 🤦
Nihaliko _ipekkkkk ya yerim ben onun poposunu annesi 🥰 benimkide hep sola yatmaktan solum artık yok diye bilirim 😁 ama sabahları düz dönünce karnım tek taraflı oluyor 😁 hemen düze geçiyor sıpa 🤭
eeebruuu _ipekkkkk 36+3 günlüğüz bizde Allah izin verirse son 25 gün artık zaman geçsin istiyorum gece uykusu haram oldu 😞
_ipekkkkk eeebruuu haftalar gittikçe dahada zorlaşıyor galiba 🤦😑 Oh az kalmış rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲✨