tugbaacng Gul37_ adı üzerinde normal doğum.rahim yumuşuyor, bebek doğum kanalına giriyor, açılma oluyor . En sağlıklısı bu. Sezaryen ise ameliyat. Herkesin kendi fikri tabi ama normal doğum en güzeli.
Zuzu04 QueenMommy normal doğumun zamanı belli olmadığı için öyle demiş olabilir özel hastanelerde gelmek zorunda oldukları için hiç öyle birşey duymadım sizinki özel mi devlet mi
QueenMommy Zuzu04 arastırma hastanesi özel doktoruna gidiyorum her muanede 200 veriyorum yani bende anlamadım gelmek zorunda ama hangendi uykusunu bölmemek için sezeryana teşfik ediyo beni
hafsam_omerim QueenMommy her ikisini de tecrübe etmiş biri olarak normal doğum derim. Eğer tekrar normal doğurma şansım olsa normal tercih ederim. Evet zor oluyor ama her insanın doğum tecrübesi farklı yaşamadan bilemezsin.
dilara_cinar99 Gul37_ Bı sıkıntı olmazsa normal istiyorum ama ille de normal olacak diye diretmiyorum şartlara bağlı yani😊
Sehooo Gul37_ Benim şahsi fikrim korkuyorum evet ama normal doğum istiyorum çünkü sadece o zaman çekicem acısını sonra hemen ayaga kalkıyosun ve BANA göre daha saglıklı . Ama her 2 kiside çok kutsal bır doğum şekli . Tercih meselesi ama ben normal doğum ( vajinal doğum) istiyorum Rabbim nasip ederse tabi :)
Ysmplt QueenMommy hayır daha olmadım son iki hafta var sezeryan olmayı tercih ettik normali yapamam kendime o konuda güvenemiyorum
Alka Gul37_ Normal olmak istiyorum inşallah bir terslik olmazsa. Arkadaşım oldu sezeryan çok zorluk çekti. Tabi herkes aynı olacak diye birşey yok ama kendinize güvenin ya . Yapabilirsiniz .bana normal daha az korkutucu geliyor hatta . Sonuçta sezeryan doğum ameliyat bı bakıma.
llFatma QueenMommy öyle de Sezeryan da sonradan hissediliyor normal o an hissediyom bitiyor ama Sezeryan o an hissetmeyip sonradan acısı çekiliyor. Size kalmış yani