Sssna 3265 ben daha hamile olduğumu bilmiyordum şimdi düşününce iğrenç geliyor ama o zaman bayılarak yemiştim. Baharatlı cipsi krem peynire batıra batıra 1 paket yemiştim. 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama onada aşerme denilemez herhalde anlatıldığı gibi yemesem ölecekmişim hissi hâla olmadı
mammaaa33 3265 ben aşure aşermiştim eşim akşam çıkıyordu bütün kafeleri aramış sormuş birinde bulmuştu aşurenin üstüne adını yazdırmış 😁 tadı da hiç güzel değildi ama nefsimi körledi işte 🥲
Burcinirak ozge07070 çok mide bulantısı çekşyor musunuz peki?Bende 23 haftalığım yediğini çıkardığımdan dolayı aşerexek fırsat bulamadım 🙈😂😂😂
Meleka1 Evde 2 dakikada şipşak yapabilirsin canım biber salçası,ceviz,margarin az sıvı yağ ,sarımsak vr baharatı sonra al sana çemen 😍kahvesever__
Kubra_elif_ahmet kahvesever__ Bizde ekmek yapıyorduk canım çemen istedi ama öyle böyle değil bildiğin ağızım sulandı 😂kayınbabama yalvardım resmen baba birazcık al gel diye🤣sağolsun buldu getirdi. Çok çaresiz kalsaydım da tozunu alıp evde yapacaktım
Asiye02 kahvesever__ canim biraz ceviz bi yemek kaşığı salça yarım bardak zeytin yağı biraz göz kararı ekmek tozu yada ekmek içi sevdigin baharatları da at hepsini robottan gecir mis gibi çemen. Ben de yurt dışındayim. Ben hep yaparim lezzetli olur
Bsryldzdmr kahvesever__ Yiyecek gönderimi yasak olmasa ben size kargo ile gönderirdim gerçekten ama yasak sanırım doğru mu biliyorum ?
esmer3 Hiç aşermedim, üniversitede hocam aşermek diye bir şey yok vücut ne eksikse vitamin mineral vb. Onu istiyor hamileler de aşerdim diyerek naz yapıyo demişti haklı bulmuştum hala haklı buluyorum 😂🤣🤣
Halime0638 esmer3 bencede yok 😂 sadece istek psikolojik olarak da olabiliyor ya 😂😂 hani hamilesin asermek diye bi kavram var falan bos bos otururken aklima bi sey geliyor diyorum mesela ay şunu canim çok çekti diye halbuki aklima geleli 1 sn oldu 😂 eger basitse yiyorum degilse en fazla bi kac saat sonra unutuyorum bile
Ayse_88 esmer3 bence de yok katılıyorum 10 haftalığım hiç birşey aşermedim normal rütün zamanımda da gördüğünü isteyen biriyim 😃😃
ikibebekannesi35 esmer3 Ben kiraz aşeriyırum vücudumda ne eksik olabilir? Hamilelik esnasında testlerim yapıldı tüm vitamin değerlerim,kalsiyum,magnezyum tam çıktı bence sizin hocanız fena sallayıp hamileliği hafife almış 😂
Ozgebhb 3265 benim canım bi simit istedi :) hamilelik öncesi yemezdim pek sevmezdim ama şimdi yerken en keyif aldığım şey :)
ozge07070 Ozgebhb benim tanıdığım çok yakın bi teyzemde 2 sene önce doğum yaptı simit aşermişti şimdi oğlu simiti çok seviyor eline alıpta severek yendiği tek şey o 😊
Defneismam @“Ozgebhb” Ozgebhb Ozgebhb bende ilk simit istedim aniden burnuma koktu deli gibi yemek istiyor insan aş erince
Ummugullu Ozgebhb bende geçen arkamızda polis önümüzde tıkalı bir trafik varken eşime su simitciden simit al dedim polis kornaya basıyor eşim simit almaya çalışıyor bana ama güzeldi ))
Halime0638 kahvesever__ bilemiyorum ki cemeni turkiyede bile her market satmiyor yurt dışında nasil buluncak bilemedim
esmer3 Halime0638 aynen öyle hamilelikten önce de canımız bi şeyler çekip duruyor çünkü hamileliğe özgü bir durum değil 🤣
Deletedmom623737 Halime0638 ahahah bende aynı şekil ama gebeliğimin ilk zamanları gece deli gibi elma aşermiştim eşim gidip almıştı hatta sevinmişti gecenin körü çok basit bir şey aşerdim diye 🤣🤣🤣