Asterujdndl elisamoms_60 15 haftalik hamileyim ben çinziyeti öğrendim doktorum erkeye benziyor söyledi ikinci kontrole gitim erkek dedi net olarak
Ayseguldev elisamoms_60 1 hafta sonra gidicem 16+2 olacağım gittiğimde söyler diye düşünüyorum artık.. senin neden söylemedi ki göstermemiş mi?
elisamoms_60 Ayseguldev devlet hastaneleri geç söylüyor diye biliyorum makineleri cok eski emin olmak icin bekletiyolar yoksa bellidir yani
Mamaa Asterujdndl bende yarın tam 15 haftalık oluyorum birde benm kanamam olmustu 11.haftada tüp bebekte olunca tedirginlipin daha cok artıyor
Asterujdndl Mamaa Allahim sağ Salim bebeğimizi kucağimiza vermeyi nasip eder inşallah hiç korku yapma içini verah tut
Zehratay Asterujdndl bana da öyle geliyor bende de 2-3 haftadır var gece filan tuvalete girdiktensonra bile saatlerce tuvalete gitmemişim gibi oluyor
Zehratay elisamoms_60 ben 15+0 da öğrendim tam bir hafta önce %100 kesin hazırlıklara başlayabilirsin dedi bana
Kumpr Asterujdndl aminn inşallah 🤲 evet sert baya düz yatamıyorum geceleri çok rahatsız ediyor o sertlik ve gerginlik
Missewos gbdl2023 valla kuzum bilmiyorum ki yemek yiyince karnim yirtilacak gibi kocaman oldu daha 15 haftada. Gobek deligim disari cikti napicam bilmiyorum