Yummyyummy Seydabas7 Canım ben doğum paketi aldım 8 bin küsür tl idi.Sadece doğum ücretleri de 9 bün civarı idi 5 ay önce
Vldnshn1 Ben hem özele hemde şehir hastanesine gidiyorum.Şehir hastanesindeki doktorum Memik Karaküçük özel olarakta kliniği var altıprmakta Selçuk Söylemez Mudanya yolundaki madicana ile anlaşmalı sanırım doğuma orada girebilirsin demişti.🤷🏻♀️
dilek6 Nuuur0 evet canm memnun kalmıştı 🥰 ben Bekir kataş takipliyim ondan memnun kaldığım için değiştirmedim hiç sezeryan olacağım için şuan herşey güzel şekilde ilerliyor şükür 🙏🏻
Yummyyummy Hasibeckr Amin canım inşallah senin doğumuna az kalmış galiba yorumlarda gördüm yakınmışızda bende üçevlerde oturuyorum ☺️Bebeğini sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah❣️
Hasibeckr Evet 38 olduk bugün öksürük başladı korkuyorum inşallah sorunsuz alırım kucağıma 10 haftalıkken covid gecirdim zaten doğuma son kala sorun olmaz inşallah
SeymaOztrk Syd160531 Syd160531 Syd160531 7 haftalık hamileyim 🙂 Bülent kayhana gidiyorum, çok memnunum 🥰
Saliha16 Baharozdemir ablam Medicana da doğum yaptı hastane olarak güzel bi hastane ama hemşireleri sevmedim bebeğin topuk kanını bi türlü alamadılar jimerde doğum yapıcam bende
Baharozdemir Saliha16 evet ben de jimerden yana karar verdim. Gecem sancim nedeniyle sabahladım mrdicanada gördüm ebesi hemşiresi bi garip. Serkulajimi jimerde olmustum orası daha tecrübeli geldi bunları gorunce
ozgeakkaya Bursa Özel Hayat Hastahanesi-Naile Gökçe doktorum ama özel klinik açtı Özlem Ballı ‘ ya geçiş yaptım ilkkez gidicem 19 Ocakta
Elif_alya ozgeakkaya Bende özlem ballıya gidiyorum çokta memnunum çok ilgili çok tatlış bı doktor bence o olmadığı zaman hastanede başka doktora gitmiyorum hatta 😂
Falimdacikmadin ozgeakkaya Özge hanım merhaba 🤗 hayat Hastanesi fiyat değişikliği yaptı mı bilginiz var mı? Ne kadar olmuş ücretler sizi etkileyecek mi? Bir de kaçıncı haftanızda değiştiniz Özlem hanım kabul ediyor mu?
Nisayluh ozgeakkaya merhaba benimde naile idi bende özlem ballı ya geçiş yaptım haftaya aldım ilk defa gideceğim umarım bahsettikleri gibidir 🙏