Tonyy Doğum icin hangi hastaneyi düşünüyorsunuz ?kızlar ben Jimer, medicana, pembemavi arkasındayım açıkçası
azizeugur Kaya34 35 hafta 2 günlük ama 2 hafta önden gidiyormuş her an gelebilir beklemedeyiz 😍 ilk kızım da 25 aylık sizin kaç yaşında ilk çocuğunuz, embiye hanım çok cana yakın davranıyor çok samimi rahatlatıyor insanı 😁
azizeugur Kaya34 sizin tam zamanıymış 3 yaş en uygunu bence ☺️ Rabbim sağlıklı hayırlı doğum nasıl etsin inşaallah ☺️
azizeugur Kaya34 yıldırım doruktaki ersin beye yönlendirdi ☺️ 350 ye yaptırmıştım ben ama inşaallah artmamıştır fiyatı
Fatmagngrmz Guzucuk25 anladım bende ona gidiyorum ilk defa gittim acaba giden olmuş mudur diye sordum ilk elif hanıma gittim ama kendisinden pek memnun kalamadım malesef 😏
Baharozdemir burcusami bugüne kadar medicana idi ama so 8 günüm ve Jimer olacak gibi. Hala kararsizim yaa
Baharozdemir burcusami ameliyat ekibi jimerin çok iyi. Küvez ve diğer imkanlar ilgi alaka medicana da iyi. Bu yüzden kararsizim.
Saliha16 Baharozdemir ablam Medicana da doğum yaptı hastane olarak güzel bi hastane ama hemşireleri sevmedim bebeğin topuk kanını bi türlü alamadılar jimerde doğum yapıcam bende