Bebetonunannesii Walla cinsiyet partisi yapıcam detaylıya daha girmedim. Değişirse ayyy rezil olur herşey 😅😅
Zeynosunannesii Hmyt16 ya evet insan alistiriuo fikre kendini banada 13haftalikken hem ozem hem devlet erkek dedi şimdi kız gibi diyolar ya başta yorum yapmayın madem hangisi doğru bilemedim
Rezan_korkmaz Merveilgaz 12 haftalıkken erkek dedi doktorumuz 16 da kız kesin dedi bugün 18 haftalık olduk alışveriş yapma ama kıza benzettim dedi 😀😀😀😀🙋🏻♀️
Rezan_korkmaz Merveilgaz valahi bende çok şaşkınım 10 gün önce bebiş kız değişmez dön doktor bugün bana alışveriş yapma bacak arası kapalı sonra sürpriz yapabilir Dior😀🙄😄😄
eslemsi Merveilgaz benim ufak kardesime 7.aya kadar kiz dediler som iki ayda erkek oldugunu ogrendik😅 az daha ogrenmesek dogumda şok olcaktik
Ecemtasoz Hmyt16 bende seninle aynı durumdayım 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi salı ayrıntılı ultrosana girdim kız dedi ama ağzının ucuyla söyledi o yüzden mi içime sinmedi anlamadım ben erkek hissediyorum 🤦♀️
Zeynosunannesii Ecemtasoz bende 13te erkek dedi hem özel hem devlet dün gittim 15te zar zor göremedi bacağını carpraz atmış sonrada gördüm kız dedi baya çabaladı göremiyorum kusura bakma dedi bı ara hicbisey anlamadım ben şimdi guvenemedim de
Hmyt16 Ecemtasoz benimde içime sinmedi sanki erkek gibi bende hissediyorum ama iki oğlum var ondan mı bilemiyorum ama hiç kız gibi gelmiyor bana
Busraaydiiin 17 haftalık bebekte yanılma payı olabilir mi kizlar ? Doktor bana kesin kız dedi ama ben değişir diye korkuyorum ya 😆🤭 ondan hicbirsey almaya cesaret edemiyorum
Hmyt16 Busraaydiiin benim gibi ben de 23 haftalıkken kız olduğunu öğrendim önceden de erkek dendiği için emin olamiyorum birşey alamıyorum
Tubmavi Merveilgaz çoğunlukla değişmiyor çevremden hiç değişen olmadı 10-11deki tahminleri bile tutanlar oldu. Ama tabiki olmaz diye bir şey yok. Bu yanılma payı her zaman var.
Lulikli Merveilgaz bana da kız demişti doktorum 11+3te. 15+3te erkek olduğu kesinleşti canım. Ben yinede detaylıyı bekledim kesin emin olmak için