Merveilgaz Kizlar bugun 12+2deyim. Doktora gittim %90 kiz dedi ama 16 haftasinda kesinlesir dedi. Sizce degisme ihtimali olur mu? ☺️
Haydi Merveilgaz çok erken bence canımda benim 15 haftalıkken kız dedi doktorum 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda da erkek dedi bence bekle bazen supriz oluyo ☺️
Zeynosunannesii Merveilgaz bana 12+5 de hem ozel hem devlet erkek dedi 15te gittim pozisyonu uygun değil falan yaptı sonra da kız bence dedi anlamadim
ebruk1994 Merveilgaz tam 12 de kız dedi doktorum 13 de başka bir doktora gittim kız dedi 15 de başka bir doktora gittim oda kız dedi en son 16 da kendi doktoruma tekrar gittim ilk kız diyene,artık kesin dedi😂
Merveilgaz 1999luanne benim arkadasim da gitti 12de bacak arasi bi hat gozukdu😅 erkek. Ben de bir sey gozukmedi orada belki ondan kiz dedi
1999luanne Merveilgaz ben devlet Hastanesi’ne gittiğim için sürekli doktor makine kalitesiz şu zmaan bu zaman diliminde yorum yapmak istemiyorum dedi bende ayrıntılı ultrasona girdim özelde orada öğrendim 20nci haftaydi sanırım sonra doktora sordum yanilma payiniz varmı diye yok dedi sonra özele başladım yanilma yok çok şükür
Merveilgaz 1999luanne 20 haftada bence yanilma olmaz cunku bebek artik baya buyumus oluyor☺️ Benimki daha cok kucuk bilemedim 😅
Merveilgaz Haydi aynen insan kendini alistiriyor. Doktor %90 kiz dedi su an kendimi kiza hazirladim😅 bakalim neler olucak
Zeynosunannesii Merveilgaz yok işte bugun kız gibi dedi tekrar gitmeyi düşünüyorum kontrole anlamadım çünkü göremedi bı ara renkli ultrason açtı göremiyorum kusura bakma dedi sonrada bana erkek gibi gelmedi dedi
Hmyt16 Bana 14 haftalıkken kendi doktorum erkeğe benzettim dedi ayrıntılı ultrason da kız çıktı ama hiç kız gibi hissetmiyorum erkeğe kendimi alıştırdığım için öyle mi bilemiyorum ayrıntılı ultrason yanılma payı yok gibi
Zeynosunannesii Hmyt16 ya evet insan alistiriuo fikre kendini banada 13haftalikken hem ozem hem devlet erkek dedi şimdi kız gibi diyolar ya başta yorum yapmayın madem hangisi doğru bilemedim
Ecemtasoz Hmyt16 bende seninle aynı durumdayım 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi salı ayrıntılı ultrosana girdim kız dedi ama ağzının ucuyla söyledi o yüzden mi içime sinmedi anlamadım ben erkek hissediyorum 🤦♀️
goktug93 Merveilgaz merhabalar banada 11+6 da kız dendi fakat 13+5 de erkek olduğu netleşti ayan beyan ortadaydı😊
Merveilgaz goktug93 bana %90 kiz dedi biraz kesin konusdu onun icin kendimi kiza hazirladim biraz😅 bakalim degisecek mi