iremcannn1907 Gizemmiis son haftalar. 39. Haftamdayım o kadar yoğun ki. Rahim yumuşayıp doğuma hazırlandığı için oluyor dedi doktorum. Fazlalaşırsa sakın aksatma canım git doktora. Enfeksiyondan çok çektim ben. Bana da hep akıntı normal dediler ama meğer enfeksiyonum artmış
dilarakocc Evet benim 27 haftam akıntım başta su gibi ve fazlaydı şüphelendim doktora gittim vajinal enfeksiyon varmış fitil verdi ilk gün kullandım ve yeşilimtrak bi renkle geliyor şimdi daha fazla akıntı nedenini bilmiyorum enfeksiyonu atıyor olabilir
Seyma_ck irem16 forumun bloğunda akıntıyla ilgili bi yazı var orda yeşil akıntının enfeksiyon olduğu yazıyo bence ihmal etmeyin
Zynp44 Gizemmiis benim hep var ya hamilelikten beri 20+4deyiz daha akıntı olmayan gün olmadı bazen çok bazen normal oluyor
Seyma_ck Gizemmiis ben de 19+6dayım bazen artıyo bazen azalıyo benim de akıntının koyu sarı ve yeşil,kokulu olmadığı sürece normal olduğu söyleniyo her zaman.Ama doktorunuza da bi sorun ya da sağlık ocağına idrar tahlili verin içiniz rahatlar en azından
Hilalyrdkl Gizemmiis ilk aylar ve son aylar artış oluyor canım . Ama bu ilk aylar akıntı artışından hariç kaşıntı da olursa ikisi birlikte doktora git o mantar enfeksiyonu oluyor .
BusraU- Gizemmiis Gizemmiis doktorum kokusu sizi rahatsız etmiyorsa rengi sıvı gibiyse sorun olmaz aksine sağlıklı olduğunuzu gösterir demişti. Bende gebe kaldığımdan beri bu akıntılar yüzünden cok sık iç çamaşırı değiştiriyorum maalesef
TgbSrcn 36+6 haftaligiz son haftalarda daha da arttı hatta bayadir ped kullanıyorum yoksa çamaşır sırılsıklam olur ki ped bile gün içinde doluyor enfeksiyon ve mikroplara karşı korumak için oluyor akıntı önemli olan rengi ve kokusu
TgbSrcn Yseliminannesi Bende havlu kağıt kullanıyordum ama o yetmedi ped kullanıyorum artık çünkü bazen elimde olmadan idrarda kaçıyordu hapsirirken tuvalete otururken falan ped kullanarak çözüm buldum bende
Yseliminannesi TgbSrcn bende suyum sızarda pedde ayırt edemem diye kullanmıyorumm bide pedler hava almayı önlediği için enfeksiyonumu arttırıyor benim